matkavaruste.fi

Reppureissaaja, valmismatkoista nautiskelija, road trip -seikkailujen ystävä, luonnossa liikkuja, aktiviteettilomista pitävä tai työkseen paljon matkustava - kaikki matkalla tarvitsemasi varusteet löydät meiltä.

 • Tarjoamme yli 11 000 nimikkeen valikoiman laadukkaita tunnettujen valmistajien varusteita matkailuun ja retkeilyyn.
 • Edulliset toimitusmaksut ja kaikki yli 100 EUR tilaukset toimituskuluitta
 • 1-4 päivän toimitusaika kaikille varastosta löytyville tuotteille
 • Asiantunteva asiakaspalvelu aina apunasi
 • Kaikille ostoksille myönnämme täyden tyytyväisyystakuun normaalin 14pv veloituksettoman palautusmahdollisuuden lisäksi.

PS.
Jos tuotevalikoimastamme ei jostain syystä löydy etsimääsi tuotetta, otamme mielellämme vastaan palautetta valikoimamme kehittämisestä. Myös muut ideat, joiden avulla teemme verkkokaupastamme entistä paremman, ovat tervetulleita!

Meidän tarina

Auto pakattu! Teltta, makuupussit ja muut välttämättömät varusteet mukana. On 2000 luvun alku, kesäloma edessä ja suunta kohti  Eurooppaa ilman sen tarkempaa määränpäätä ja suunnitelmia. Olo on vapautunut ja kunnon seikkailua odottava. Kuluu vuosia ja reissuja tulee tehtyä lähelle ja kaus milloin autolla, milloin reppureissaten. Perhe kasvaa ja mukaan matkoille lähtevät myös aikanaan 1 ja 3 vuotiaat pojat.

Reissuilla sattuu ja tapahtuu eikä vastoinkäymisiltäkään pystytä välttymään.  Varsinkin, kun yöpymispaikka on teltta ja matkataan lasten kanssa, huomio kiinnittyy monesti siihen mitä kaikkea kannattaa olla mukana, jotta matka on onnistunut. Varsinkin alkuvaiheessa puuttuvia varusteita etsitään matkan varrelta tai laitetaan muistiin seuraavaa reissua ajatellen. Tavoitteena on saada nauttia lomasta ja seikkailusta joka varusteiden puolesta mukautuu helposti ja luotettavasti muuttuviin olosuhteisiin ja tilanteisiin. Varusteiden laatu, käytännöllisyys ja pieneen tilaan pakattavuus saavat myös nopeasti tärkeän merkityksen. Alitajuisesti idea matkavarusteesta on syntynyt.

Päässä alkaa pyörittely matkailijalle suunnatusta verkkokaupasta josta yhdestä paikasta löytyisi helposti ja sopivaan hintaan kaikki tarvittava matkalla oli sitten edessä kuukauden reppureissu kaukoitään, viikon löhölöma lasten kanssa rantakohteeseen tai vaikka lyhyt aamuinen työmatka. Tärkeänä osa-alueena myös retkeily ja ulkoilu. Idea konkretisoituu 2012, kun päätös silloisen työn lopettamisesta on tehty.

Yrityksen varasto mahtuu aluksi vanhaan lasivitriiniin ja toiminta voi alkaa. Ensimmäisiä vuosia ei voi sanoa helpoiksi ja usko onkin moneen kertaan koetuksella. Yritysideaan on kuitenkin 100% usko ja pikkuhiljaa vaikeus ja vastoinkäyminen toisensa perään voitetaan.

Kiitos teidän kaikkien asiakkaidemme ja työhönsä omistautuneen henkilökuntamme avulla olemme kasvaneet lasivitriinistä merkittäväksi matkailijan erikoiskaupaksi Suomessa. Jatkamme toimintamme kehittämistä, jossa erittäin tärkeässä roolissa on teiltä saamamme palaute, hyvä, nopea ja asiantunteva asiakaspalvelu sekä tietysti laadukkaat ja innovatiiviset matkailuvarusteet. Kilpailukykyiset hinnat ja kattavan valikoiman varmistamme kasvattamalla jatkuvasti omaa maahantuontia ja seuraamalla aktiivisesti alan kehitystä ja messuja. Panostamme myös oman varastomme kasvattamiseen, jotta toimitusajat saadaan pidettyä mahdollisimman lyhyinä.

Oli sitten matkasi kaukomaille reppu selässä määrittämättömäksi ajaksi tai aamuinen työmatka johon haluat kahvin helposti mukaan, olemme tarvittaessa varustehankinnoinnoissa aina apunasi. Verkossa tai puhelinsoiton päässä!

Tervetuloa!

Reissuterveisin

Oskari & Tiina ja koko matkavarusteen henkilökunta

info@matkavaruste.fi, Puh. 010 2992 690

 

Matkavaruste ja ympäristöarvot

Ympäristöarvot ja kestävä kehitys on meille tärkeää ja huomioimme ne kaikessa toiminnassamme.  Pyrimme aina toimimaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja se näkyy monilla tavoilla yrityksemme toiminnassa.

 • Valvomme myytävien tuotteiden laatua ja poistamme valikoimasta tuotteet jotka eivät vastaa laatukriteereitämme.
 • Emme suosi kertakäyttökulttuuria myytävissä tuotteissa emmekä sisäisessä toiminnassamme.
 • Kannustamme ympäristöystävällisempään matkailuun etsimällä jatkuvasti innovatiivisia ja tätä tukevia matkavarusteita valikoimaamme.
 • Lisäämme jatkuvasti kierrätysmateriaaleista ja ympäristöystävällisesti tuotettujen tuotteiden määrää valikoimassamme.
 • Kannustamme niin ulkoisessa kuin sisäisessä toiminnassa korjaamiseen ja huoltamiseen uuden ostamisen sijaan. Useimpiin meiltä myytyihin tuotteisiin kannattaa aina kysyä varaosia.
 • Myymme pienvikaiset, naarmuuntuneet, kolhiintuneet tai parasta ennen päiväystä lähestymässä olevat tuotteet löytönurkassamme. Tuotteet joita ei voida myydä hyödynnetään varaosina ja loput viedään asianmukaiseen kierrätykseen
 • Käytämme kotimaan lähetyksissä Posti Green 100% hiilineutraaleja palveluita
 • Lähes kaikki meille tuleva pakkausmateriaali, kuten pahvilaatikot ja täytemateriaali uudelleen käytetään asiakaslähetyksiimme.
 • Kuormalavat toimitetaan uusiokäyttöön.
 • Kaikki materiaali, mitä emme voi uudelleen käyttää, kuten pahvi, paperi, puhdas muovi, vanhat toimistolaitteet ja mustekasetit toimitetaan asianmukaiseen kierrätykseen.
 • Etsimme jatkuvasti uusia tapoja ja toimintamalleja joiden avulla kehitämme toimintaamme yhä ympäristöystävällisempään suuntaan.

Seuraa meitä Facebookissa