Conwe Oy / matkavaruste.fi

Tietosuoja-, ja rekisteriseloste Conwe Oy:n matkavaruste.fi verkkokaupan asiakasrekisteristä. 

1. Rekisterinpitäjä

Conwe Oy / matkavaruste.fi
Kampinkuja 2
00100 HELSINKI
Puh. 050 302 0120
info@matkavaruste.fi

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Conwe Oy / Oskari Weckman
Puh. 050 302 0120, oskari.weckman@matkavaruste.fi

3. Rekisterin nimi

matkavaruste.fi asiakasrekisteri

4. Rekisterissä olevien henkilötietojen käytön tarkoitus

Asiakkaan tilauksen käsittely, toimitus, laskutus, asiakkaalle mahdollisesti tehtävät yhteydenotot tilaukseen liittyvissä kysymyksissä, kriittinen asiakastiedotus, markkinointi (sähköpostimarkkinointia vain, jos suostumus tähän on annettu). 

5. Rekisterin tietosisältö

 • Asiakkaalle sähköpostitse lähetettävä käyttäjätunnus ja salasana matkavaruste.fi tilausseurantaan / yhteystietojen hallintaan.
 • Henkilön nimi
 • Osoite
 • Puhelinnumero
 • Sähköpostiosoite
 • Tilaukseen liittyvät asiakkaan antamat lisätiedot
 • Tiedot tilatuista tuotteista

Lisäksi yritysten osalta:

 • Yritykseni nimi
 • Y-tunnus

Valittaessa maksutavaksi Paytrailin, PayPalin, MobilePayn, Collectorin tai iZettlen tuottama palvelu, antaa asiakas itse tilauksen kannalta välttämättömät maksutiedot näille yrityksille. Annettujen tietojen osalta noudatetaan näiden yritysten sopimusehtoja. 

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

Ks lisätiedot:
https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

Valittaessa toimitustavaksi Posti, luovuttaa asiakas tilauksen toimituksen kannalta välttämättömät yhteys- ja/tai maksutiedot postille. Annettujen tietojen osalta noudatetaan postin sopimusehtoja.

Matkavaruste tekee kumppanuusmarkkointia Adtraction ja Tradetrackerin kanssa. Yhteistyön avulla Matkavaruste voi halutessaan palkita sivustoja, esimerkiksi bloggareita, heidän toimittamistaan myynneistä. Matkavaruste välittää asiakkaan tilauksesta Adtractionille ja Tradetrackerille vain tilausnumeron ja tilauksen kokonaissumman.

Katso lisätiedot sopimusehdoista ja tietosuojaselosteet edellä mainittujen yritysten kotisivuilta tai pyydä meiltä lisätietoa sähköpostitse: info@matkavaruste.fi

6. Säännönmukaiset tietolähteet

 • Asiakkaan tilaus matkavaruste.fi verkkokaupassa
 • Yhteydenotto puhelimitse, sähköpostitse, chatin, facebookin, palautelomakkeen avulla asiakaspalveluumme (Tietoja ei kerätä rekisteriimme, mutta ne tallentuvat kyseisten palveluntarjoajien palvelimille.)

7. Tietojen vastaanottajat

 • Conwe Oy:n (matkavaruste.fi) tilaustenkäsittelystä vastaava henkilökunta, rekisteristä vastaava henkilö.
 • Tilauksiamme käsittelevä logistiikkakumppanimme Verkkologistiikka / Weblog Finland Oy henkilökunta
 • Asiakkaan tilausprosessin kannalta välttämättömät yhteistyökumppanimme kuten kuljetusalan yritykset, ICT-järjestelmätoimittajat, maksujenvälittäjät, pankit, kirjanpitäjä, tilintarkastaja.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETAN: ulkopuolelle

 • Conwe Oy:n verkkokauppa ja taloushallintajärjestelmä sijaitsevat Suomessa luotettavien palveluntarjoajien palvelimilla.
 • Maksujenvälityksessä ja logistiikassa yhteistyökumppanimme on Paytrail, Posti Group, iZettle, Paypal, MobilePay, Collector. Asiakkaan näille yrityksille antamien, tilauksen kannalta välttämättömien tietojen osalta noudatetaan näiden yritysten sopimusehtoja tietojen siirrosta ja käsittelystä. Tutustu yritysten tietosuojaselosteeseen ja tarvittaessa lisätietoja saat sähköpostitse: info@matkavaruste.fi.
 • Asiakaspalvelun kannalta välttämättömän viestinnän osalta käyttämiemme Googlen (sähköposti), Zendesk chat, facebook ja MailChimp (sähköpostimarkkinointi) palvelimet sijaitsevat joko EU:ssa tai USA:ssa ollen Privacy Shield rekisteröityjä. Pyydä tarvittaessa lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse: info@matkavaruste.fi
 • Kaikki asiakkaan rekisteritiedot ovat vain Conwe Oy:n /matkavarusteen omaan käyttöön. Tietoja ei siirretä kuin tässä käyttötarkoituksessa yllä mainituille yhteistyökumppaneille jotta verkkokaupan toiminta on mahdollista. Kaikki siirrot tehdään korkeaa tietoturvaa noudattaen.

9. Rekisteritietojen suojaus

Asiakaskohtaiset käyttäjätiedot/asiakasrekisteri säilytetään luotettavien palveluntarjoajien korkeasti suojatuilla palvelimilla jotka sijaitsevat Suomessa. Tietoihin/järjestelmään on pääsy vain Conwe Oy:n henkilökunnalla ja Verkkologistiikka / Weblog Finland Oy henkilökunnalla (vain tilauksien käsittely). Conwe Oy ja Weblog Finland Oy käsittelee tietoja tietoturvamääräyksiä noudattaen. Henkilörekisterin varmuuskopioita koskevat samat suojausperiaatteet kuin varsinaista rekisteriä.

10. Rekisteröidyn yleiset oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa mitä tietoja hänestä on rekisterissämme, muokata yhteystietojaan, rajoittaa yhteystietojen käsittelyä ja pyytää halutessaan yhteystietojen ja siihen liittyvän viestinnän poistoa. Pyyntö halutuista toimenpiteistä voidaan lähettää osoitteeseen info@matkavaruste.fi ja se käsitellään 5 arkipäivän kuluessa. Asiakkaalla on myös oikeus kieltäytyä Conwe Oy:n /matkavaruste.fi suoramainonnasta ja tiedottamisesta käyttämällä asiakastiedotteen rekisteristä poistolinkkiä tai lähettämällä kieltopyyntö osoitteeseen info@matkavaruste.fi. Molemmissa pyynnöissä pyydämme laittamaan yhteystietonne viestiin sisältäen nimen, osoitteen, rekisteröidyttäessä käytetyn sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Tietojen poiston olleessa kyseessä myös viimeinen kirjeenvaihto poistetaan vahvistuksen jälkeen.

11. Tietojen säilytysaika

Tietoja säilytetään asiakassuhteen ajan. Asiakkaan on erillisellä ilmoituksella mahdollisuus päättää asiakassuhde. Asiakassopimuksen ylläpitoon tarvittavat asiakkaan yhteys- ja viestintätiedot poistetaan viimeistään 30 päivän päästä kun asiakas on on ilmoittanut meille haluavansa päättää asiakassuhteensa. Asiakassuhteen päätös voidaan tehdä lähettämällä pyyntö osoitteeseen info@matkavaruste.fi. Viestissä tulee mainita nimi, osoite, puhelinnumero ja rekisteröidyttäessä käytetty sähköposti. Lähetämme vahvistusviestin kun asiakkuus on päätetty ja tiedot on poistettu (Myös viimeinen kirjeenvaihto poistetaan vahvistuksen jälkeen).

Kirjanpitoaineisto säilytetään kirjanpitolain mukaisesti vähintään kuusi vuotta.

Seuraa meitä Facebookissa