Light My Fire Pack´n Eat Kit BIO Sininen/keltainen astiasarja kahdelle

Etusivu > Ruokailu ja vesihuolto > Astiat ja aterimet > Astiasarjat retki

Light My Fire Pack´n Eat Kit BIO  Sininen/keltainen astiasarja kahdelle
Tuotemerkki
Valmistaja
Light My Fire
Tuotekoodi
MLG90646
EAN
7331423011896
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
32,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
37,90 €
kpl

Uudenlainen astiasarja kahdelle henkilölle. Tekee ruokailusta helppoa niin luonnossa, veneessä, pyöräretkellä kuin kaupungillakin. Sarjassa on kaikki mitä tarvitaan aterian kuljettamiseen, ruokailuun ja juomiseen. Kaikki osat pakkautuvat käytännöllisesti sisäkkäin. 
 
Osat: Pohjan syvä lautanen ja kannen kaksi matalaa lautasta, kaksi kokoon taittuvaa Pack-up-Cup BIO juomakuppia juomakannella, kaksi Spork Original BIO -aterinta (lusikka-haarukka-veitsi) sekä uudenlainen valjas, jonka ansiosta kokonaisuus pysyy käytännöllisenä pakkauksena.
 
Ominaisuudet: 
Pinottava. Tiskikoneen- ja mikron kestävä (paitsi Pack-up-Cup), helppo puhdistaa. Kelluu.
 
Lautasen materiaalista 96 % on sokeriruo'osta ja puukuidusta valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro, ISCC ja PEFC sertifioitu.
 
Juomakupin kansi on Terralene- 96 % on sokeriruo'osta valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro, ISCC ja PEFC sertifioitu.
Kupin alaosa on Dryflex Green (Thermoplastinen elastomeeri) 20% on sokeriruo'osta valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro ja ISCC sertifioitu. Juomakuppi on valmistettu materiaaleista, jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja ja jotka eivät ime itseensä hajuja tai makuja.
 
Sporkin materiaalista 15 % on maissista valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro, ISCC ja PEFC sertifioitu. 
Mitat:194 mm/sivu, kork. 65 mm. Kokonaisuuden paino 339 g. Tilavuudet: Syvä lautanen 900 ml, matalat lautaset 500 ml/kpl, Pack-up-Cupit 260 ml/kpl.
 
Tuote on pakattu M-kokoiseen CircBag-pussiin.
 
Valmistusmaa Ruotsi. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.

tech
tech
Mallibanneri