CamelBak Ambush 3,28+3L reppu coyote tai musta

Etusivu > Ruokailu ja vesihuolto > Juomareput, -vyöt, -rakot > Sotilasreput

CamelBak Ambush 3,28+3L reppu coyote tai musta
CamelBak Ambush 3,28+3L reppu coyote tai musta
CamelBak Ambush 3,28+3L reppu coyote tai musta
Tuotemerkki
Valmistaja
Camelbak
Tuotekoodi
MCM58549
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.

Valitse väri

Coyote
Musta
139,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
149,00 €
kpl

Huom! Toimitus vain tilauksesta. Toimitusaika n. 30-50pv

Matalaprofiilinen Mil Spec CamelBak reppu, jossa on riittävästi tilaa välttämättömimmille varusteille mahdollistaen toimimisen vaativissa olosuhteissa. Optimoi selästä vaadittavan pinta-alan: normaalia leveämpi ja matalampi selkäpaneeli madalletulla kokonaiskorkeudella. Ulkoiset ylä- ja alatasku mahdollistavat nopean varusteisiin pääsyn. Sisältää lyhyen Mil Spec Antidote Short juomasäiliön ja eristetyn juomaletkun sulkuventtiilillä, QuickLink liittimillä ja suukappaleen suojuksella. Letku voidaan irrottaa pikaliittimellä suukappaleesta ja liittää suoraan kaasunaamariin.  

 

Kiinnityspisteet, jotka mahdollistavat monipuolisen kiinnittämisen ja repun stabiloinnin lähes minne tahansa, esim. liiviin tai repun kylkeen. Olkaviilekkeet voidaan pikasolkien ansiosta avata nopeasti ja taittaa säilöön integroituun taskuun. Integroituun Velcro nauhaan voidaan lisätä tai poistaa helposti nimilappu tai osastotunnukset. Alataskun ulkopinnassa repun väriin mukautetut, laserleikatut komposiitti MOLLE -kiinnityspisteet (Modular Lightweight Load-carrying Equipment), Komposiittirakenne on 3-kerroksinen, huomattavasti perinteistä hihnarakennetta kestävämpi ja täysin litteä.. Pääsy ulkopuolelta suoraan Mil Spec Antidote säiliön täyttöaukkoon mahdollistaa nopean täyttämisen ilman tarvetta poistaa säiliötä repusta. Säiliö on omassa osastossa, joka on täysin eristetty 5mm suljetulla vaahtoeristeellä, joka pitää juoman viileänä pitkään. Antidote säiliön suuri täyttöaukko mahdollistaa helpon täyttämisen, jään lisäämisen ja turvallisen puhtaanapidon.  

 

Materiaali 500 denierin Rip-Stop Cordura, joka kestää repeytymistä 50% paremmin kuin tavallinen 500D Cordura. Mil Spec Antidote Short nestesäiliön tilavuus 3L. Repun tilavuus 3,28L, yhteensä 6,28L. Mitat 41 cm x 25 cm x 15 cm. Paino tyhjällä säiliöllä 0,71 kg. 

MultiCam maastoväri ja Coyote hiekkaväri täyttävät US Military NIR vaatimukset infrapunanäkyvyydestä (Near Infrared Reflectance). 

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta.

tech

Katso myös

TARJOUS!
Camelbak
Camelbak Podium juomapullo 0,6L Carbon
Pehmeä urheilupullo joka on tipattoman Jet Valve juomanokan ansiosta aina auki ja aina suljettu! Soveltuu esim. kuntosalikäyttöön, pyörän pullotelineeseen.  Korkissa... 
10,90 €
Varastossa
tech
Mallibanneri