AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus

Rip Curl Straight Tidal Blue Denim Jeans, miesten farkut

Etusivu > Pukeutuminen > Farkut ja Verryttelyhousut

Rip Curl Straight Tidal Blue Denim Jeans, miesten farkut
Rip Curl Straight Tidal Blue Denim Jeans, miesten farkut
Rip Curl Straight Tidal Blue Denim Jeans, miesten farkut
Rip Curl Straight Tidal Blue Denim Jeans, miesten farkut
Rip Curl Straight Tidal Blue Denim Jeans, miesten farkut
Tuotemerkki
Valmistaja
Rip Curl
Tuotekoodi
MRP115050
Valm. tuotekoodi
CDEDC1
Saatavilla
Varastossa
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.

Valitse koko

69,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
74,90 €
kpl

Rip Curl Straight Tidal Blue Denim Jeans farkut ovat klassiset must-have farkut jokaisen miehen vaatekaappiin. Farkut on tehty joustavasta puuvilla denim materiaalista, joka tarjoaa hengittävyyttä, mukavuutta ja kestävyyttä.

  • Nahkainen merkki farkkujen takana vyötärönkohdalla
  • Rip Curl logo oikeassa takataskussa
  • Metalliset yksityiskohdat
  • Joustava puuvilla denim 120 Z

Valitse sopiva koko klikkaamalla yllä olevaa kokotaulukkoa (kuvissa)!

 

The Straight Tidal Blue is a straight blue jean for men, a classic must-have for every guy's wardrobe. Made of a stretch cotton denim, they're breathable, comfortable and durable all at the same time.

  • Leather patch on back waistband
  • Woven label on back pocket
  • Metal hardware
  • STRETCH COTTON DENIM 12OZ

Select your size from the size guide above (in the pictures)!

 

Rip Curl:in tarina

Eletään vuotta 1969 Torquayssa, joka on pieni ja tuulinen Astralialainen merenrantakylä, kun RIP CURL syntyy. Välittömästi siitä tulee pikemminkin elämäntapa kuin oikea työ sen kahdelle perustajalle. Brian ”Sing Ding” Singer ja Doug ”Claw” Warbrick ovat vain kaksi perusjätkää, hulluina surffaamiseen ja kykenemättömiä kuvittelemaan elämää ilman merta. Tällä yksinkertaisella taustalla he aloittavat valmistamaan surffilautoja. Kuitenkin ympärillä vallitsee vieläkin pakottavampi tarve; etelä Tyynen Valtameren hyiset aallot uskottelevat heidät vaihtamaan taktiikkaa, ja kehittämään märkäpukuja, jotka ovat erityisesti suunniteltu surffaamiseen. Samalla kun he valmistavat ja testaavat ensimmäistä märkäpukuaan, he tietämättään tekevät myös historiaa. Noista alkupäivien ensimmäisistä testeistä tähän päivään, RIP CURL on aina ollut brändi ”made of surfers by surfers(tehty surffaajille surffaajilta)”.

On vuosi 1973, ja jo toistamiseen kaksikkomme tekee maailmalaajuista surf historiaa pistämällä pystyyn ensimmäisen ammattilaiskilpailun legendaarisilla Bell’s Beachin aalloilla.

On vuosi 1982, lautamuotoilija Maurice Cole asettuu Hossegoriin, Ranskaan lautaillessaan hän tapaa kaksi paikallista surffaajaa Francois Payotin ja Fré'8ede'8eric Bassen. RIP CURL:in tulevaisuus Euroopassa on alkanut.

Viisi vuotta jälkeenpäin, vuonna 1987, ensimmäinen RIP CURL PRO järjestetään, ja sen mukana kaunein hiekkasärkkä maailmassa saa vihdoin kansainvälistä huomiota.

On 90-luku ja lautalajit tuntuvat valloittavan maailman. Enemmän kuin pelkkä väliaikainen trendi, nämä lajit edustavat filosofiaa, johon ihmiset kaikkialla voivat yhdentyä. RIP CURL edistää tätä filosofiaa ”The Search” –kampanjallaan. Se ei edusta ainoastaan parhaiden olosuhteiden etsintää, vaan myös ymmärrystä, jonka vain kanssalautailijat –ja laskijat voivat saavuttaa. Mikä saa sinut liikkeelle? ”THE SEARCH IS ENDLESS”. 

Sen vaatimattomasta alusta, jolloin brändi levisi ympäri maailmaa omistautuneiden surffaajien voimin, nykypäivään, jossa sitä myydään kaupoissa maailmanlaajuisesti. Mikään ei voi estää RIP CURLin aallonharjaa.

 

The Search

Meille se alkoi etsimällä tapaa elää ja surffata niin paljon kuin pystyisimme, jahtaamalla sitä puhtaan vapauden tunnetta, missä millään muulla ei ollut mitään väliä. Siitä asti se on houkutellut meidät ympäri Australiaa ja joka puolelle maailmaa; Aurinkoisilta rannoilta ja trooppisilta riutoilta kohti jäisiä vuoren huippuja, kohdaten lukemattomia määriä värejä ja paikkoja matkan varrella. The Search myös korostaa päättäväisyyttämme löytää parhaita materiaaleja, joita tarvitaan parhaiden varusteiden tekoon, millä me voimme tehdä noista vapauden hetkistä useammin tapahtuvia ja ehkä pidempi aikaisia – olitpa sitten laineilla tai vuorilla tai vaan kuluttamassa aikaa hetkien välillä. Me sitoudumme tuottamaan toimivia, kestäviä ja mukavia tuotteita, mitkä auttavat sinua kokemaan enemmän sitä vapautta vedessä, lumessa tai missä tahansa oletkin.

 

Keep Searching...

tech
tech
Mallibanneri