AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus

Craghoppers NosiLife Infinity hyönteissuojattu huivi, tumman sininen

Etusivu > Pukeutuminen > Hyönteissuojatut vaatteet > Miehet

Craghoppers NosiLife Infinity hyönteissuojattu huivi, tumman sininen
Tuotemerkki
Valmistaja
Craghoppers
Tuotekoodi
MCR97247
Valm. tuotekoodi
CUC325_7V1
EAN
5054904314133
Saatavilla
Varastossa
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
29,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
34,90 €
kpl

NosiLife Infinity huivi

Huivi, joka suojaa hyönteistenpistoilta ja UV-säteilyltä. Voidaan käyttää kaulahuivina tai pään ympärillä huivina. Materiaali: 61% polyesteri, 36% puuvilla, 3% elastaani , Paino: 145g

Nosilife hyönteissuojakäsittely on kankaan kuidussa. Jokainen kuitu käsitellään NosiLifellä ennen kuin siitä tehdään tuote. Hyönteiskarkote sisältää permetriiniä, joka kuuluu synteettisiin pyretroidi-kemikaaleihin ja mikrobeja tuhoava vaikutus tulee biosidistä. Tämän vuoksi Nosilife saattaa aiheuttaa herkälle ihoärsytystä.

NosiLife vaikuttaa hyönteisiin kuten esim. hyttysiin, sääskiin tai mäkäräisiin niin, että kun ne koskettavat kangasta, ne lähtevät pois.

NosiLife kestää vaatekappaleen elinkaaren ajan ja on höyhenenkevyt. Tuotteet on testattu puolueettomassa laboratoriossa ja todistettu että suoja kestää tuotteen eliniän (London School of Tropical Medicine)

Nosilife vaatteet on todistettu vähentävän 90% hyönteisten pistoksista ja puremista. Nosilife-vaatteet suojaavat myös tehokkaasti hyönteisten levittämiltä taudeilta. Huomaa, että vaikka NosiLife on tehokas tuote, jotkut ovat muita alttiimpia puremille ja pistoksille, joten tuotteen vaikutukset saattavat vaihdella yksilöittäin.

 

Craghoppers noudattaa Euroopan biosidi asetuksia ja säädöksiä permetriinin käytössä  ja tuotteet ovat PFC-vapaita.  

tech
tech
Mallibanneri