Petzl Ultra Vario LED otsavalaisin

Etusivu > Valaisimet > Otsalamput > Petzl Ultra Power sarja

Petzl Ultra Vario LED otsavalaisin
Petzl Ultra Vario LED otsavalaisin
Petzl Ultra Vario LED otsavalaisin
Petzl Ultra Vario LED otsavalaisin
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut
339,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
399,00 €
kpl
Erittäin suorituskykyinen LED valaisin monikeilaisella vakiovalonvoimakkuudella ja ladattavalla kevyellä niska-akulla. Suunniteltu pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen ammattikäyttöön teollisuuden tarpeet huomioiden ja vaativiin lajeihin. Monipuolinen ja jämerän rakenteen ansiosta erittäin luotettava valaisin runsaasti valoa tarvitseville, tuo tarkkuutta tehtävään asiaan ja lisää turvallisuutta. Voidaan käyttää päässä otsapannalla tai kiinnitettynä kypärään toimitukseen sisältyvillä Petzl Alveo ja Vertex kypäräkiinnikkeillä, jolloin kypärän ympärillä ei ole likaantuvaa otsapantaa. 
 
Kierrettävää valintakytkintä on helppo ja nopea käyttää myös hanskat kädessä. Max valovirta ANSI FL1 standardin mukaisesti 604 lumenia. Neljä silmille miellyttävän ja laadukkaan valokentän tarjoavaa vakiotehovalaisutilaa eri tilanteisiin, joille valaisin takaa valitun paloajan: 
 
1. Alhaisen valonvoimakkuuden tila 35h: laaja valokeila suhteellisen alhaisella teholla pidentää paloaikaa eikä häikäise muita (vakiovalo: 47lm, 20m) 
2. Lähityöskentelytila 10h: laaja valokeila mukavaan lähityöskentelyyn sopivalla voimakkuudella (vakiovalo: 200lm, 40m) 
3. Liikkumistila 2h 30min: yhdistetyssä erittäin suuren valomäärän valokeilassa leveä lähivalo ja kohdevalo liikkumisen helpottamiseksi (vakiovalo: 520lm, 65m) 
4. Tila kauas katsomiseen 4h: erittäin tarkka kohdevalo kauas katsomiseen enimmäiskantamalla (vakiovalo: 330lm, 210m) 
 
Vakiovalonvoimakkuus takaa tasaisen valaisun, joka kestää akun koko käyttöajan. Valaisin siirtyy varavirtatilaan kun ladattava akku on melkein tyhjä, jonka jälkeen valaisee 43 lumenin valovirralla vielä vähintään yhden tunnin. 
 
Moderni ladattava 2600 mAh li-ion akku on suuresta kapasiteetistaan huolimatta pienikokoinen, mikä tekee siitä mukavantuntuisen päässä ja akku toimii erinomaisesti myös alhaisissa lämpötiloissa. Lataustason ilmaisimen avulla voi seurata akun varaustasoa. Valaisin vilkuttaa ilmoittaakseen, että se siirtyy varavirtatilaan. Pikalataus kestää 3 tuntia, mikä tekee valaisimesta ihanteellisen toistuvaan käyttöön. Päivittäin valaisinta käyttäville suosittelemme toisen akun hankkimista rinnalle, jolloin valaisimen ollessa käytössä voi toinen akku olla latauksessa, näin saavutetaan tarvittaessa tauoton käyttömahdollisuus koska akku latautuu nopeammin kuin tyhjenee.  
 
Luja rakenne: kestää erinomaisesti putoamisen, iskut ja ruhjoutumisen. Vedenkestävä -1m ja pölynkestävä (IP 67), ei vaadi huoltoa kastumisen jälkeen. Paino: 375 g sisältäen akun. CE. Täyttää 89/336/CEE direktiivin EMC vaatimuksen elektromagneettisesta yhteensopivuudesta (=ei aiheuta häiriötä). 
 
Toimitus sisältää: Ultra Vario valaisin, 2,6 Ah akku, Petzl työkypäriin sopivat kypäräkiinnikkeet valaisimelle eteen ja akulle taakse, kuljetuspussi ja verkkovirtapikalaturi EUR/US sopivilla pistokkeilla sekä Petzl heijastintarra jonka voi haluttaessa liimata akkuun, tuo lisäturvaa kun havaittavuus takaa päin paranee.  
Materiaali- ja valmistusvirhetakuu: valaisin 3 vuotta, akku 1 vuosi (tai 500 latauskertaa).  
 
Lisävarusteet ja varaosat (soveltuvat myös kaikille aiemmille Ultra-valaisimille):  
- ULTRA jatkojohto (E55950)  
- ULTRA 2 akku 2,6 Ah (E55450 2)  
- ULTRA 4 akku 5,2 Ah (E55400 2)  
- ULTRA pikalaturi 220V/110V (E55800)  
- ULTRA akkuvaljas (E55960)  
- ULTRA vaihto-otsapanta (E51999)  
- ULTRA kypäräräkiinnikkeet Petzl Vertex ja Alveo työkypäriin, sisältää E540330 valaisinkiinnikkeen eteen ja akkupidikkeen taakse  
 
- ULTRA Kypäräkiinnikkeet Elios kiipeilykypäriin (E55940)  
- ULTRA Kypäräkiinnikesarja kaikenlaisiin kypäriin (E55920)  
- ULTRA Pyöräntankokiinnike+akkukotelo (E55930)  
- PETZL kypäräkiinnityskoukut kaiken merkkisiin sport- ja työkypäriin (E04405) 

Katso lisävarusteet valikko

tech
tech
Mallibanneri