Petzl Ultra RushBelt LED otsavalaisin

Etusivu > Valaisimet > Otsalamput > Petzl Ultra Power sarja

Petzl Ultra RushBelt LED otsavalaisin
Petzl Ultra RushBelt LED otsavalaisin
Petzl Ultra RushBelt LED otsavalaisin
Petzl Ultra RushBelt LED otsavalaisin
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut
449,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
520,00 €
kpl
UUTUUS!
 
Erittäin suorituskykyinen LED valaisin vakiovalonvoimakkuudella ja ladattavalla suurikapasiteettisella etäakulla johdon päässä. Suunniteltu intensiivisiin ja nopeisiin lajeihin, joissa runsas valon määrä on suoritustason kannalta välttämättömyys (juoksu, hiihto, maastopyöräily, suunnistus). Jämerän rakenteen ansiosta erittäin luotettava valaisin runsaasti valoa tarvitseville, lisää toiminnan tehokkuutta, tuo tarkkuutta tehtävään asiaan ja lisää turvallisuutta. Etäakku tekee valaisimesta kevyen ja miellyttävän aktiivilajeissa sekä pitkäaikaisessa yhtämittaisessa käytössä. Akku voidaan sijoittaa esimerkiksi taskuun, reppuun tai ULTRA BELT akkuvaljaaseen (lisävaruste). 
 
Kierrettävää valintakytkintä on helppo käyttää myös hanskat kädessä, jolloin valinta valovirran tai paloajan välillä on nopeaa. Max valovirta ANSI FL1 standardin mukaisesti 914 lumenia. Silmille miellyttävä ja laadukas kauas ja lähelle näyttävä yhdistelmävalokenttä neljällä vakiovoimakkuudella, joille valaisin takaa valitun paloajan: 
 
1. Alhaisen valonvoimakkuuden tila 73h (vakiovalo: 65lm, 45m) 
2. Normaali valonvoimakkuuden tila 14h (vakiovalo: 300lm, 100m) 
3. Suuri valonvoimakkuuden tila 10h (vakiovalo: 420lm, 115m) 
4. Ultrasuuri valonvoimakkuuden tila 4h (vakiovalo: 760lm, 170m) 
 
Vakiovalonvoimakkuus takaa tasaisen valaisun, joka kestää akun koko käyttöajan. Valaisin siirtyy varavirtatilaan kun ladattava akku on melkein tyhjä, jonka jälkeen valaisee 64 lumenin valovirralla vielä vähintään kaksi tuntia. 
 
Moderni ladattava 5200 mAh li-ion akku on suuresta kapasiteetistaan huolimatta pienikokoinen ja akku toimii erinomaisesti myös alhaisissa lämpötiloissa. Lataustason ilmaisimen avulla voi seurata akun varaustasoa. Valaisin vilkuttaa ilmoittaakseen, että se siirtyy varavirtatilaan. Pikalataus kestää 5 tuntia, mikä tekee valaisimesta ihanteellisen toistuvaan käyttöön. Päivittäin valaisinta käyttäville suosittelemme toisen akun hankkimista rinnalle, jolloin valaisimen ollessa käytössä voi toinen akku olla latauksessa, näin saavutetaan tarvittaessa tauoton käyttömahdollisuus koska akku latautuu nopeammin kuin tyhjenee.  
 
Luja rakenne: kestää erinomaisesti putoamisen, iskut ja ruhjoutumisen. Vedenkestävä -1m ja pölynkestävä (IP 67), ei vaadi huoltoa kastumisen jälkeen. Painot: Valaisin 222g, akku 288g. CE. Täyttää 89/336/CEE direktiivin EMC vaatimuksen elektromagneettisesta yhteensopivuudesta (=ei aiheuta häiriötä). 
 
Toimitus sisältää: Ultra Rush Belt valaisin, 5,2 Ah akku, kuljetuspussi ja verkkovirtapikalaturi EUR/US sopivilla pistokkeilla.  
Materiaali- ja valmistusvirhetakuu: valaisin 3 vuotta, akku 1 vuosi (tai 500 latauskertaa).  
 
Lisävarusteet ja varaosat (soveltuvat myös kaikille aiemmille Ultra-valaisimille):  
- ULTRA 2 akku 2,6 Ah (E55450 2)  
- ULTRA 4 akku 5,2 Ah (E55400 2)  
- ULTRA pikalaturi 220V/110V (E55800)  
- ULTRA akkuvaljas (E55960)  
- ULTRA kypäräkiinnikkeet Petzl Vertex ja Alveo työkypäriin, sisältää E540330 valaisinkiinnikkeen eteen ja akkujohdon ohjaimen taakse  
- ULTRA Kypäräkiinnikkeet Elios kiipeilykypäriin (E55940)  
- ULTRA Kypäräkiinnikesarja kaikenlaisiin kypäriin (E55920)  
- ULTRA Pyöräntankokiinnike+akkukotelo (E55930)  
- PETZL kypäräkiinnityskoukut kaiken merkkisiin sport- ja työkypäriin (E04405)
tech
tech
Mallibanneri