Tuotteet

Muut palvelut

Toimituskulut
poptravel.fi

Hyttyskierukkapoltin

Etusivu > Hygienia ja terveys > Hyönteiskarkotteet ja -verkot > Hyönteiskarkoitteet

Hyttyskierukkapoltin
EAN
6430012740023
Toimituskulut alk.
Toimitusaika alk.
1-14 pv
3,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
7,00 €
kpl

Tämä tuote on suomalainen, patentoitu keksintö, joka karkoittaa hyttyset siististi ja turvallisesti.

HUOM! Kierukat ostettava erikseen

* Poltin on kaksitasoinen, jolloin hyttyskierukan polttamisen ylätasolla lisäksi alatasolla voi säilyttää käyttämättömiä kierukoita.
* Poltin kerää syntyvät tuhkat siististi ja turvallisesti lautaselle.
* Polttimen voi ruuvata seinään, terassin kaiteeseen tai vaikkapa parvekkeen tolppaan, jolloin sen voi kääntää talveksi pystyyn, eikä se näin ollen kerää vettä tai lunta. Poltinta voi myös pitää sellaisenaan pöydällä helposti siirrettävänä, näin vältytään pöytään syntyviltä palaneilta kierukkajäljiltä ja hoidetaan hyttyskierukan polttaminen vastuullisesti ja turvallisesti.
*Materiaali on ruostumatonta terästä, ja tuote soveltuu eri merkkisille hyttyskierukoille.

tech

Katso myös

Lifesystems MosquitoNet Hanging Kit, hyönteisverkon ripustussetti

The net hanging kit contains all of the replacement items to hang all types, shapes and sizes of mosquito net. The kit contains a number of hooks, sticky pads, loops and a length of string to help you to hang your net whatever your situation.

6,90 €
Lifesystems MosquitoNet Hanging Kit, hyönteisverkon ripustussetti
RePack-pakkaus

RePack on uudelleenkäytettävä pakkaus, jonka voit palauttaa helposti kirjelaatikkoon. Palkinnoksi saat 10% alennuslahjakortin seuraavaa ostosta varten.

RePack on roskaton ja kestävä vaihtoehto kertakäyttöpakkauksille. Toimi näin: Valitse RePack ostoskorissa. Vastaanotettuasi tilauksesi taittele pakkaus litteäksi ja palauta lähimpään kirjetaatikkoon. Palautus toimii kaikkialla maailmassa! Kun RePack on vastaanotettu, saat lahjakortin sähköpostiisi. Voit käyttää alennuksen missä tahansa RePackia käyttävässä verkkokaupassa. Pakkaus käytetään uudelleen. Ja uudelleen. #RePacking-verkkokauppojen joukko kasvaa jatkuvasti. Tutustu niihin tästä.

3,50 €
Toimituskulut
tech
Mallibanneri
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com