Karttakeskus Teneriffa la Gomera kartta+opas

Etusivu > Kartat ja matkaoppaat > Matkaoppaat > Espanja

Karttakeskus Teneriffa la Gomera kartta+opas
Tuotekoodi
MTN93802
EAN
9789522665997
ISBN
978-952-266-599-7
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
14,90 €
sis. ALV 10,00 %
kpl

Teneriffan saari on monipuolinen matkailukohde, jossa on paljon muutakin nähtävää kuin yli 3700-metrinen tulivuori Teide. Eteläosan aavikkomaiset maisemat vaihtuvat nopeasti pohjoisen reheviin viljelymaisemiin, komeisiin rantajyrkänteisiin ja viehättäviin kyliin.

Teneriffan nähtävyyksien, ostospaikkojen ja ruokailuvinkkien lisäksi oppaassa esitellään myös piskuisen La Gomeran saaren upeita luontokohteita ja muita vierailemisen arvoisia nähtävyyksiä.

Koko saarten tiekarttojen lisäksi mukana ovat kaupunkikartat Santa Cruzista, Puerto de la Cruzista sekä La Gomeran San Sebastiánista.

Kartta + opas -sarjan tuotteet ovat käteviä kartan ja oppaan yhdistelmiä matkan suunnitteluun ja toteutukseen. Kartoille on merkitty tiestön ja nimistön lisäksi oppaassa esiteltävät nähtävyydet ja tärkeimmät matkailukohteet. Kohteista on kuvauksen lisäksi myös aukioloajat, yhteys- sekä hintatiedot. Kohdetietojen lisäksi oppaissa on myös hyödyllistä käytännön tietoa muun muassa alueella matkustamisesta ja liikkumisesta. Laminoidut kartat ovat kestäviä eivätkä ne repeydy kovassakaan käytössä.Painovuosi 2019.

tech
tech
Mallibanneri