DD Tarp 3x3m Pro

Etusivu > Vesiurheilu ja rantaelämä > Aurinko-, sade ja tuulisuojat > Katokset, tarpit

DD Tarp 3x3m Pro
DD Tarp 3x3m Pro
DD Tarp 3x3m Pro
DD Tarp 3x3m Pro
DD Tarp 3x3m Pro
DD Tarp 3x3m Pro
Tuotemerkki
Valmistaja
DD Hammocks
Tuotekoodi
MDD93797
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
79,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

DD Tarp 3x3 PRO on kestävä, muunneltava ja louevaate. Käyttövaihtoehtoja on runsaasti. Erätoveri on suunniteltu yhteensopivaksi DD:n riippumattojen kanssa. Tarpin koko on 3m x 3m, joka antaa riittävän suojan riippumatolle ja tavaroillesi. Jos ilma on todella huono esim. sataa kaatamalla, voi Tarpin kiinnittää viistoon, jolloin saat maksimaalisen suojan. Sään ollessa huono, suosittelemme sijoittamaan Tarpin normaalia alemmaksi ja lähelle riippumattoa.

DD Tarp 3 x 3 PRO:n kiinnityslenkit:

DD PRO Tarpissa on 21 (2 enemmän kuin DD Tarp 3x3:ssa) kestävää kiinnityslenkkiä, jotka mahdollistavat monet erilaiset pystytysvaihtoehdot. Tarp PRO:n sivuilla ja nurkissa on 16 lenkkiä, lisäksi Tarp PRO:n keskelle muodostuu 5 lenkistä nk. X kirjain.

16 purjerengasta:

Jokaisen ulkoreunan lenkin vieressä on purjerengas joiden avulla DD Tarp 3 x 3 Pro:n voi pystyttää lukuisilla eri tavoilla käyttäen hyväksi salkoja, sauvoja ja kiiloja. Lisäksi kahdella sivulla on nepparit (katso kuva), joilla voit kiinnittää kaksi PRO tarppia toisiinsa (Maksimissaan 4 tarppia).

Kiinnitysnarujen säilytyslenkit:

Tarp PRO mallissa on kiinnitysnarujen säilytyspaikat nurkissa ja sivujen keskellä. Velcro-tarroilla saat pidettyä kiinnitysnarut järjestyksessä.

Monikäyttöinen:

DD Tarp Pro:n lisäominaisuuksilla voit käyttää tarppia esim. riippumaton kanssa timanttimuodossa. Käyttäessäsi lisäkiinnityspisteitä, purjerenkaita ja neppareita saat muotoiltua hyvän tuulensuojan ja tarvittaessa voit liittää PRO tarppeja toisiinsa.

Ominaisuuksia:

  • Väri: Oliivin vihreä
  • Koko: 3m x 3m
  • Paino: 875 g (ei sisällä kiiloja)
  • Materiaali: 190T polyuretaanilla sivelty polyesteri (3000mm). Saumat teipattu
  • Kiinnityspisteitä: 21 (16 sivuilla ja kulmissa, ja 5 luoden X muodon keskelle)
  • Purjerenkaat: 16 kpl - sivu-ja kulmalenkkien vieressä
  • Toimitussisältö: Tarp 3x3 PRO, 8 x kiila, 4 x narut, pakkauspussi
  • Pakkauskoko: n. 24cm x 14cm x 4cm
tech
tech
Mallibanneri