Sistema FreshWorks iso rasia 1.9 l

Etusivu > Ruokailu ja vesihuolto > Ruuan ja juomien säilytys > Eväslaatikot muovi

Sistema FreshWorks iso rasia 1.9 l
Sistema FreshWorks iso rasia 1.9 l
Sistema FreshWorks iso rasia 1.9 l
Tuotemerkki
Valmistaja
Sistema
Tuotekoodi
MSS92601
EAN
9414202531155
Saatavilla
Varastossa
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
12,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Sistema FreshWorks -säilytysrasioissa kasvikset säilyvät jopa 80 % pidempään kuin tavanomaisissa säilytysrasioissa tai kaupan myyntipakkauksissa. Rasioiden teho perustuu FRESHVENT™-kannen teknologiaan. Patentoitu suodatin säätelee happi- ja hiilidioksidivirtoja luonnollisesti, jolloin rasian sisälle syntyy kasvisten säilymisen kannalta ihanteellinen ympäristö. Myös CRISP TRAY™-alusta hidastaa pilaantumista, koska se suojelee kasviksia pohjan kosteudelta ja edistää ilman kiertämistä rasiassa.

Freshvent™ -kannen suodatin kestää koko rasian eliniän, joten sinun ei tarvitse murehtia sen vaihtamisesta (toisin kuin aktiivihiilisuodattimia hyödyntävien rasioiden tapauksessa). FreshWorks™ -rasiat ovat konepesunkestäviä ja ne valmistetaan Uudessa-Seelannissa laadukkaasta ftalaatti- ja BPA-vapaasta muovista. Rasiat kestävät myös pakastuksen.

Iso suorakaiteen muotoinen rasia on kuin tehty parsalle, kurkulle ja muille pitkänmallisille vihanneksille. Rasian muoto sopii loistavasti myös lehtikaalillle!

FreshWorks™-rasiat ovat erinomainen apuväline taistelussa ruokahävikkiä vastaan.

Korkeus: 105 mm 
Leveys: 305 mm 
Syvyys: 140 mm 
Paino: 0,326 kg 

tech
tech
Mallibanneri