Joby GripTight Pro Telepod

Etusivu > Elektroniikka > Puhelintelineet

Joby GripTight Pro Telepod
Joby GripTight Pro Telepod
Joby GripTight Pro Telepod
Joby GripTight Pro Telepod
Joby GripTight Pro Telepod
Joby GripTight Pro Telepod
Tuotemerkki
Valmistaja
Joby
Tuotekoodi
MJB90533
Valm. tuotekoodi
JB01534-BWW
EAN
817024015343
Saatavilla
Varastossa
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
105,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
117,70 €
kpl

Teleskooppikolmijalka älypuhelimille. Hyvä ratkaisu kuvausaulustana, vlogging-käyttöön tai parempien selfieiden ottoon.

Joby GripTight Pro Telepod on yhdistelmäjalusta, joka on sekä pro-tason kolmijalkajalusta että käsivaralta kuvaamiseen tarkoitettu kahva/vlogging-kuvauskeppi älypuhelimille.

Jalustan teleskooppivarsi pitenee 34 cm pituudesta jopa 79cm mittaan paremman ulottuvuuden saavuttamiseksi. Mukana on myös Bluetooth Impulse etälaukaisupainike joten pääset itsekin ryhmäkuviin mukaan!

Säädettävät jalustan jalat napsahtavat tukevasti kolmeen asentoonsa, antaen hyvän vakauden epätasaisilla kuvausalustoilla – itse tripodijalusta madaltuu 36cm pituuteen asti, vakauttaen kuvan tuulisissa olosuhteissa.

Mukana toimitettava metallinen kiinnityskenkä valoille ja mikrofoneille sekä Pin Joint Mount-kiinnike pitkällä sormikiristettävällä ruuvilla tuottavat monipuolisen asennusvaihtoehtovalikoiman.

Joby GripTight Pro Telepod:in monipuoliset asetukset tuottavat neljä kuvausmoodia:

Kuvauskahva: Kolmijalan jalat muodostavat suljettuna varmaotteisen kahvan käsivaralta kuvaamiseen älypuhelimella

Pidennetty kahva/kuvauskeppi: Kolmijalan jalat suljettuna ja teleskooppivarsi pidennettynä muodostuu selfiekeppi jolla saa 360 asteen tai korkean kuvauskulman otoksia

Korotettu kolmijalka: Kolmijalan jalat levitettyinä teleskooppivarsi antaa nostaa kuvauslaitteen vakaasti ylemmäs, mikä sallii myös 360 asteen kuvauksen helposti panoraama- tai virtuaalitodellisuuskuvia varten

Pöytäkolmijalka: Kolmijalan jalat levitettynä, teleskooppivarsi lyhennettynä muodostuu tukeva ja kompakti pöytäjalusta video- tai makrokuvaukseen

Käyttökohteet:

Älypuhelimet, peilittömät kompaktit järjestelmäkamerat, kompaktit kamerat, 360 asteen kamerat, actionkamerat, videovalot ja mikofonit.

tech
tech
Mallibanneri