Craghoppers NosiLife Harbour Naisten t-paita

Etusivu > Hygienia ja terveys > Hyönteissuojatut vaatteet > Naisille

Craghoppers NosiLife Harbour Naisten t-paita
Craghoppers NosiLife Harbour Naisten t-paita
Craghoppers NosiLife Harbour Naisten t-paita
Craghoppers NosiLife Harbour Naisten t-paita
Saatavilla
Varastossa
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
34,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Nosilife hyönteissuojakäsittely on kankaan kuidussa. Jokainen kuitu käsitellään NosiLifellä ennen kuin siitä tehdään tuote. Hyönteiskarkote sisältää permetriiniä, joka kuuluu synteettisiin pyretroidi-kemikaaleihin ja mikrobeja tuhoava vaikutus tulee biosidistä. Tämän vuoksi Nosilife saattaa aiheuttaa herkälle ihoärsytystä.

NosiLife vaikuttaa hyönteisiin kuten esim. hyttysiin, sääskiin tai mäkäräisiin niin, että kun ne koskettavat kangasta, ne lähtevät pois.

NosiLife kestää vaatekappaleen elinkaaren ajan ja on höyhenenkevyt. Tuotteet on testattu puolueettomassa laboratoriossa ja todistettu että suoja kestää tuotteen eliniän (London School of Tropical Medicine)

Nosilife vaatteet on todistettu vähentävän 90% hyönteisten pistoksista ja puremista. Nosilife-vaatteet suojaavat myös tehokkaasti hyönteisten levittämiltä taudeilta. Huomaa, että vaikka NosiLife on tehokas tuote, jotkut ovat muita alttiimpia puremille ja pistoksille, joten tuotteen vaikutukset saattavat vaihdella yksilöittäin.

Craghoppers noudattaa Euroopan biosidi asetuksia ja säädöksiä permetriinin käytössä  ja tuotteet ovat PFC-vapaita.  

 

Lovely, lightweight wicking travel top that’s the perfect hot-climate pick. Harbour’s lightweight, moisture-wicking polyester slub features NosiLife insect-protection to ward off mossies and midges. Incorporating gentle ruching to the side seams and reflective detail.

  • NosiLife
  • Moisture control
  • Lightweight
  • Wash & Wear
  • Honestly - Blue Sign
  • 125g
  • 100% Polyester

 

 

 

tech
tech
Mallibanneri