Craghoppers NosiLife Erin Naisten pitkähihainen paita

Etusivu > Hygienia ja terveys > Hyönteissuojatut vaatteet > Naisille

Craghoppers NosiLife Erin Naisten pitkähihainen paita
Craghoppers NosiLife Erin Naisten pitkähihainen paita
Craghoppers NosiLife Erin Naisten pitkähihainen paita
Tuotemerkki
Valmistaja
Craghoppers
Tuotekoodi
MCR88084
Saatavilla
Varastossa
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
49,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Nosilife hyönteissuojakäsittely on kankaan kuidussa. Jokainen kuitu käsitellään NosiLifellä ennen kuin siitä tehdään tuote. Hyönteiskarkote sisältää permetriiniä, joka kuuluu synteettisiin pyretroidi-kemikaaleihin ja mikrobeja tuhoava vaikutus tulee biosidistä. Tämän vuoksi Nosilife saattaa aiheuttaa herkälle ihoärsytystä.

NosiLife vaikuttaa hyönteisiin kuten esim. hyttysiin, sääskiin tai mäkäräisiin niin, että kun ne koskettavat kangasta, ne lähtevät pois.

NosiLife kestää vaatekappaleen elinkaaren ajan ja on höyhenenkevyt. Tuotteet on testattu puolueettomassa laboratoriossa ja todistettu että suoja kestää tuotteen eliniän (London School of Tropical Medicine)

 

Nosilife vaatteet on todistettu vähentävän 90% hyönteisten pistoksista ja puremista. Nosilife-vaatteet suojaavat myös tehokkaasti hyönteisten levittämiltä taudeilta. Huomaa, että vaikka NosiLife on tehokas tuote, jotkut ovat muita alttiimpia puremille ja pistoksille, joten tuotteen vaikutukset saattavat vaihdella yksilöittäin.

Craghoppers noudattaa Euroopan biosidi asetuksia ja säädöksiä permetriinin käytössä  ja tuotteet ovat PFC-vapaita. 

There’s lots to love about this versatile travel top. Available in an elegant range of striped, plain and marled options that coordinate perfectly with this season’s lifestyle collection, it delivers all the hot-climate protection you’d expect from NosiLife. With moisture- and odour-control action for day-long freshness, it’s a smart choice.

 

NosiLife

Moisture control

Wash & Wear

Odour Control

UPF 15+ sun-protection

Honestly - Blue Sign

160g

Solid colours: 61% Polyester, 36% Cotton, 3% Elastane / Stripes: 62% Cotton, 35% Polyester, 3% Elastane / Slub: 100% Polyester

 

 

tech
tech
Mallibanneri