Ticket To The Moon MAMMOCK Puna-Keltainen

Etusivu > Yöpyminen ja rentoutuminen > Riippumatot > Jätti

Ticket To The Moon MAMMOCK Puna-Keltainen
Ticket To The Moon MAMMOCK Puna-Keltainen
Ticket To The Moon MAMMOCK Puna-Keltainen
Valmistaja
Ticket To The Moon
Tuotekoodi
MTC87457
EAN
8997012822398
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
159,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
195,00 €
kpl

MAAILMAN SUURIN RIIPPUMATTO - ALKUPERÄISVALMISTAJAN AITO MAMMOCK!

MoonHammock Express Setting Bag on ratkaisu, jolla pääset kirjaimellisesti mukavuusalueelle käden käänteessä. Sen jälkeen voit rentoitua aidossa tähtitaivaan kokoisessa MAMMOCK Moonhammokissa. Irrotettavan puolikuun muotoisen myyntipakkauksen lisäksi MoonHammockissa on nyt myös toinen, kiinteä suorakaiteen muotoinen tasku johon riippumaton voi pakata.
Mammock koon edut: yksin tai kaksin tai isolla porukalla (kivempaa..) käytettynä voit asettua vinottain ja toimii unelmamukavana vuoteena.

Materiaali on korkealaatuista hengittävää laskuvarjonailonia, joka kunnioittaa kehon verenkiertoa eikä synnytä painepisteitä tarjoten näin mitä mukavimmat unet ja fiiliksen. Kestää kosteutta, kuivaa nopeasti ja karkottaa ikävän. Koukut päissä ruostumatonta terästä. Paino vain 1600g. Valmistajan takaama kantavuus 350 kg. Pituus 6 m koukusta koukkuun. Makuupituus riittävä. Leveys 2,30 m.
Kuljetuspussin pituus 39 cm, halkaisija 18 cm. Konepestävissä 30C, jos on riittävän iso pesukone. Kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Valmistettu eettisissä ja ihmisoikeutta kunnioittavissa olosuhteissa Balilla.
Hammock on listattu Madventures -seikkailijan oppaan "Must Have TOP-10" -varustelistalle.

Kiinnitysköydet eivät sisälly toimitukseen.

Suosittelemme hankkimaan Ticket To The Moon kiinnitysköysipussin (TMNR) tai puita suojaavan Tree-Friendly Strap kiinnitysköysipakkauksen (TMSTRAP).

tech
tech
Mallibanneri