Isosteel ruokatermos titan 1,5L

Etusivu > Ruokailu ja vesihuolto > Termos tuotteet > Termokset ruoalle

Isosteel ruokatermos titan 1,5L
Isosteel ruokatermos titan 1,5L
Isosteel ruokatermos titan 1,5L
Tuotemerkki
Valmistaja
Isosteel
EAN
4026862150444
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
52,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
62,90 €
kpl
Tilava Isosteel ruoka/soppatermos suurikokoisella suuaukolla ja kahdella ruokailukupilla. Kyljessä ulos vedettävä jämerä kantokahva, joka helpottaa myös täyttämistä ja sopan kaatamista. Soveltuu monipuoliseen kuuman ja kylmän ruuan mukana kuljettamiseen ja ruokailuun. 
 
QuickStop painonappikorkki purettavissa kahteen osaan puhdistuksen helpottamiseksi. Auki unohtunut painonappikorkki sulkeutuu kiinnitettäessä pienempi ja isompi juomakuppi paikoilleen. Pakkauksessa mukana pikakiinnitteinen olkaremmi. 
Tilavuus: 1,5 l. Kokonaiskorkeus: 28,5 cm. Halkaisija: 10 cm. Täyttöaukon halkaisija: 7,5 cm. Paino: 920 g.  
 
Materiaali laadukasta 18/8 ruostumatonta terästä sekä sisä- että ulkopuolelta. Materiaali tekee pullosta hygieenisen ja suurikokoisen aukon ansiosta se on muutekin helppo pitää puhtaana. Ylä- ja alareunuksissa iskunkestoa parantavat reunukset. Pinnoitettu ulkoa titaanin väriseksi: sormenjäljet ei tartu, tyylikäs ulkonäkö ja yrityslahjatilaajille mahdollistaa upean lasermerkkausjäljen. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 5 vuotta.  
 
Toimitetaan pahvisessa Isosteel lahjapakkauksessa, jonka mitat 29 cm x 11,8 cm x 11,8 cm
tech

Katso myös

TARJOUS!
Thermos
Thermos Stainless King 2L termospullo, Matte Black
Thermos Stainless King on termospullojen ehdotonta eliittiä! Thermoksen pullojen tyhjiö muodostetaan ainutlaatuisella tekniikalla tyhjiöuunissa. Kahden litran vetoinen... 
67,90 €
norm.
79,00 €
Varastossa
tech
Mallibanneri