AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus

Craghoppers Nosilife miesten villasukat, useita kokoja

Etusivu > Pukeutuminen > Hyönteissuojatut vaatteet > Miehet

Craghoppers Nosilife miesten villasukat, useita kokoja
Tuotemerkki
Valmistaja
Craghoppers
Tuotekoodi
MCR85111
Saatavilla
Varastossa
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
39-42
43-47
19,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
21,95 €
kpl

Nosilife hyönteissuojakäsittely on kankaan kuidussa. Jokainen kuitu käsitellään NosiLifellä ennen kuin siitä tehdään tuote. Hyönteiskarkote sisältää permetriiniä, joka kuuluu synteettisiin pyretroidi-kemikaaleihin ja mikrobeja tuhoava vaikutus tulee biosidistä. Tämän vuoksi Nosilife saattaa aiheuttaa herkälle ihoärsytystä.

NosiLife vaikuttaa hyönteisiin kuten esim. hyttysiin, sääskiin tai mäkäräisiin niin, että kun ne koskettavat kangasta, ne lähtevät pois.

NosiLife kestää vaatekappaleen elinkaaren ajan ja on höyhenenkevyt. Tuotteet on testattu puolueettomassa laboratoriossa ja todistettu että suoja kestää tuotteen eliniän (London School of Tropical Medicine)

Nosilife vaatteet on todistettu vähentävän 90% hyönteisten pistoksista ja puremista. Nosilife-vaatteet suojaavat myös tehokkaasti hyönteisten levittämiltä taudeilta. Huomaa, että vaikka NosiLife on tehokas tuote, jotkut ovat muita alttiimpia puremille ja pistoksille, joten tuotteen vaikutukset saattavat vaihdella yksilöittäin.

Craghoppers noudattaa Euroopan biosidi asetuksia ja säädöksiä permetriinin käytössä  ja tuotteet ovat PFC-vapaita.  

A wonderful wool-rich walking sock that’s a perfect partner for a classic leather walking boot. The double cuff gives it a traditional feel, while the padded foot and elasticated support helps revive tired legs.

Material: 72% Wool, 28% Polyamide

tech
tech
Mallibanneri