Light My Fire matka-astiasarja, metal pink

Etusivu > Ruokailu ja vesihuolto > Astiat ja aterimet > Astiasarjat retki

Light My Fire matka-astiasarja, metal pink
Tuotemerkki
Valmistaja
Light My Fire
Tuotekoodi
MLG84150
Toimitusaika alk.
1-14 pv
Toimituskulut alk.
18,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
24,90 €
kpl

6-osainen lounassetti, joka tekee ruoan kuljettamisesta ja ruokailusta helppoa ja tyylikästä niin työpaikalla, koulussa, luonnossa, veneessä, pyöräretkellä kuin kaupungillakin.  

Sarjassa on kaikki mitä tarvitaan aterian kuljettamiseen ja ruokailuun. Kaikki osat pakkautuvat käytännöllisesti sisäkkäin ja lautaset ovat myös pinottavia tilan säästämiseksi. Toimitetaan uudenlaisen valjaan kanssa, jonka ansiosta kokonaisuus pysyy käytännöllisenä pakkauksena. 

Osat: Pohjan syvä lautanen ja kannen matala lautanen (muodostavat yhdessä kuljetusrasian ja erillään ne toimivat ruokailukulhoina, syvässä lautasessa pidike Sporkille), Spork Original -aterin (lusikka-haarukka-veitsi) sekä kaksi eri kokoista ja muotoista tiivistä SnapBox pikkurasiaa jotka toimivat tarvittaessa myös varusteiden säilytyskoteloina pitäen tavarat kuivina. Toimitetaan valjaan kanssa, jonka ansiosta kokonaisuus pysyy käytännöllisenä pakkauksena. 

Ominaisuudet:  

Pinottava. Tiskikoneen- ja mikron kestävä, helppo puhdistaa. Materiaalit BPA-vapaita ja kestävän kehityksen ajattelua edustavia: Astiasarja kierrätettävää polypropyleeniä. Kelluu. Spork on paistinpannun kuumuuden kestävää ja teflonpannuystävällistä Tritania, pituus 17 cm. Valjaan materiaali TPE. 

Mitat:194 mm/sivu, kork. 61 mm. Kokonaisuuden paino 281 g. Tilavuudet: Syvä lautanen 900 ml, matala lautanen 500 ml, Snap Box Original 170 ml, Snap Box oval 320 ml. 

Valmistettu uudenaikaisessa 0-päästötehtaassa Ruotsin Västervikissä. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. 

tech
Toimituskulut
tech
Mallibanneri