Crescent Moon EVA All-Foam lumikengät

Etusivu > Talviaktiviteetit > Lumikengät ja varusteet > Lumikengät

Crescent Moon EVA All-Foam lumikengät
Crescent Moon EVA All-Foam lumikengät
Crescent Moon EVA All-Foam lumikengät
Crescent Moon EVA All-Foam lumikengät
Tuotemerkki
Valmistaja
Crescent Moon
Tuotekoodi
MCR84119
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
Sininen
Vihreä
Punainen
199,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
225,00 €
kpl

Vakuuttava uuden ajan Eva All-Foam on kuin talvirenkaan ja urheilukengän yhdistelmä, jonka ominaisuudet takaavat miellyttävän ulkoilun läpi talven. Joustava materiaali ja tarkkaan mietitty muotoilu mahdollistavat jalan normaalin liikkeen ja luonnollisen kävelyn, sekä jopa juoksemisen lumessa. Askellus on kevyttä ja rullaavaa myös haastavammissa maastoissa. Ilman muille lumikenkämalleille tyypillistä saranamekanismia ne mukautuvat kävellessä maastoon aivan kuten tavalliset vaelluskengät.

Helppokäyttöinen tarrakiinnitys on nopea ja pitävä, muotoutuen kengän ympärille täydellistä pitoa varten. Kevyet ja pehmeät Eva All-Foam lumikengät ovat myös hiljaiset käytössä, joten ne sopivat mainiosti esimerkiksi luontokuvaajalle tai muuten hiljaisuutta arvostavalle retkeilijälle.

Pohjan rouhea muotoilu ja nastat takaavat turvallisen liikkumisen myös jäisemmillä alustoilla. Polymeerimuovi on lisäksi hyvin eristävä ja lämmin materiaali, joten Eva All-Foam lumikengät eristävät kylmän maan paremmin kuin perinteiset lumikengät. Joustavuus pysyy myös pakkasilla, eikä kestävä materiaali murru kovemmassakaan käytössä.

 
TEKNISET TIEDOT

Pituus: 61 cm
Paino: 800 g
Kantavuus: Noin 90 kg saakka
Sopii kaikenkokoisille kengille
Valmistusmateriaali: Polymeerimuovi
Helppokäyttöinen, nopea tarrakiinnitys.

tech
tech
Mallibanneri