Bushmen Permanent match - sytytin

Etusivu > Työkalut ja tarvikkeet > Tulitikut vedenpitävät

Bushmen Permanent match - sytytin
Tuotemerkki
Valmistaja
Bushmen
Tuotekoodi
MBS73642
EAN
2120497514069
Saatavilla
Varastossa
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
5,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Permanent match sytyttimessä yhdistyy öljysytyttimen, tulitikkujen ja tulusten ominaisuuksia. Bushmen kestotulitikku on hyvä apu kun sytytät nuotiota, kynttilää tai öljylamppua. Rasian kyljessä on raapaisupinta jonka avulla saat aikaan kipinöitä silloin kun öljy on päässyt loppumaan.

Bushmen Permanent match – sytyttimen / kestotulitikun osat ja käyttö

Tikku: Valmistettu teräsputkesta jonka päässä on pieni tulusrauta ja puuvillainen sydänlanka. Tikun toinen pää toimii kahvana ja öljysäiliön korkkina.

Öljysäiliö: On täytetty puuvillaisilla palloilla. Puuvillapallot estävät öljyn läikkymisen / valumisen ulos säiliöstä.

Käyttöohje: Kun tikku on öljyä sisältävässä säiliössä, on se heti käyttövalmis. Kierrä tikku irti öljysäiliöstä ja raapaise tikkua rasian sivussa olevaan raapaisupintaan. Tikussa oleva öljy syttyy ja palaa kirkkaalla liekillä. Kiinnitä huomiota siihen, että et polta sydänlankaa. Jos poltat tikkua liian kauan alkaa sydänlanka mustua tai kyteä – sammuta tikku välittömästi. Varmista että tikku on täysin sammunut ennen kuin laitat sen takaisin säiliöön.

Myynti vain yli 18-vuotiaille.

tech

Katso myös

Coghlans
Coghlans telttakeppin irrottaja
Coghlans telttakeppin irrottaja Tekee maahanpainettujen telttakeppien irrottamisesta helpompaa. 
3,90 €
Morakniv
Eldris puukko, useita värejä
Taskukokoinen ja erittäin kevyt outdoorpuukko lyhyellä terällä. Suunniteltu kulkemaan päivittäin mukana joka kerta kun lähdet ovesta ulos - myös niille jotka eivät... 
29,90 €
Basic Nature
Basic Nature ruokalusetti Biwak Mount
Compact and attractive cutlery set. Spoon and fork are removeable and the knife has a 8.6 cm lockable blade. In addition there are cork screw and can/bottle opener.  
12,90 €
tech
Mallibanneri