Morakniv Bushcraft Survival puukko

Etusivu > Työkalut ja tarvikkeet > Veitset

Morakniv Bushcraft Survival puukko
Morakniv Bushcraft Survival puukko
Morakniv Bushcraft Survival puukko
Morakniv Bushcraft Survival puukko
Tuotemerkki
Valmistaja
Morakniv
Tuotekoodi
MBS71610
EAN
7391846013310
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
68,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
77,90 €
kpl

Uusi, ultimaattinen luonnossa liikkujan musta monitoimipuukko. Todellinen Must-have varuste, joka istuu vaativaan elämäntyyliin. Samassa kokonaisuudessa huippuluokan puukko mustalla korroosionestopinnoitetulla terällä, tulukset ja timanttiteroitin. Poikkeuksellisen paksu (3,2mm) terä tekee tästä yhden kestävimmistä Mora of Sweden Ab:n koskaan valmistamista veitsistä. Terän hamarapuoli erikoishiottu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla tulustikun kanssa. Soveltuu monipuoliseen, vaativaan käyttöön: pelastustyöhön, metsästykseen, kalastukseen, veneilyyn ja retkeilyyn. Musta pikairroitettava tuppi on varustettu kahdella vaihdettavalla vyökiinnikkeellä: Vyöhön ylhäältä painettava avoin pikakiinnike sekä umpinainen lenkki, johon vyö pujotetaan. 

Täydellisesti käteen istuvaksi muotoiltu musta kumikahva sormisuojalla. Tarjoaa erinomaisen otteen ja tehostaa työskentelyä. Terän materiaali runsashiilinen teräs, eli terä on helppo teroittaa koteloon integroidulla timanttiteroittimella. Muovitupessa tyhjennysreikä pohjassa.  

  • Kokonaispituus: 232 mm
  • Terän pituus: 109 mm
  • Tuhdin terän paksuus: 3,2 mm
  • Kokonaispaino: 212 g

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.  

Tietoa magnesium-sekoitemetallisesta tulustikusta ja sen käytöstä: 

Raaputa ensin suojapinnoite puukon hamarapuolella pois tikun pinnasta. Tulustikku sytyttää tulen (tuohi, sytytyspuru, koivikiehiset, kuiva heinä, kaasugrilli, keitin jne.) muutamalla puukon hamarapuolen voimakkaalla ja hitaalla raapaisulla. Toimii hyvin myös vaikeissa sääoloissa: Sateessa, lumessa, märkänä ja korkeassa ilmanalassa. Tuottaa 2980°C kirkkaita kipinöitä, jotka näkyvät kauas myös hätäsignaalina. Kesto jopa 7000 sytytyskertaa. International Survival Instructors Associationin virallisesti hyväksymä selviytymisvaruste. Älä koskaan raavi tulustikkua veitsen teräpuolella! 

Vinkki teroittamiseen: 

Liikuta terää teroituspintaa vasten joko pienillä pyörivillä liikkeillä tai pitkin terää, jolloin oikean kulman saavuttaminen on helpompaa ja naarmujen muodostuminen terään on vähäisempää. Morakniv timanttiteroittimien kanssa et tarvitse öljyä etkä vettä teroittamiseen. Viimeistele työn jälki ja mahdolliset epätasaisuudet nahanpalla hankaamalla, ja mikäli sellaista ei ole käytettävissä, niin karkealla rievulla. Öljyä terä silloin tällöin. 

Tietoa tuotteen nimestä: 

Bushcraft = The skills needed to survive in the bush, and by extension in any natural environment. 

Myynti vain yli 18-vuotiaille.

tech

Katso myös

Light My Fire Tinder-on-a-Rope sytytystikku
Tinder-On-A-Rope on ripustuslenkillä varustettu tervastikku, joilla sytytät helposti tulen kaikissa olosuhteissa.  
3,40 €
Varastossa
tech
Mallibanneri