Cocoon KidSack Cotton Flannel lasten makuupussi

Etusivu > Yöpyminen ja rentoutuminen > Matkalakanat, peitot ja viltit > Lapset

Cocoon KidSack Cotton Flannel lasten makuupussi
Tuotemerkki
Valmistaja
Cocoon
Valm. tuotekoodi
FK23
EAN
799696101398
Saatavilla
Varastossa
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
32,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
39,90 €
kpl

Uusi KidSack on pehmeä päiväunipussi lapsille Matkailutuotteisiin erikoistunut Cocoon tuo markkinoille lasten flanellisen unipussin, jossa päiväunet maistuvat. Matkustaminen esimerkiksi autossa, lentokoneessa tai junassa sujuu paremmin, kun lapsi pääsee käpertymään pehmeään päikkäripussiin. KidSack‑pussiin voi kömpiä myös yöunille käyttäen sitä joko sellaisenaan tai makuupussin sisälakanana. KidSackin materiaali on ylellisen pehmeää puuvillaflanellia, jonka voi pestä pesukoneessa. Pään alla on tasku, johon voi laittaa tyynyn. Taskun voi kääntää myös hupuksi pään ympärille, niin että pieni nukkuja saa omaa rauhaa. KidSack painaa vain 350 grammaa ja kulkee kevyesti mukana pienessä kuljetuspussissa. 180 cm pitkä, 76 cm leveä ja mukavan tilava unipussi sopii kaikille alle 155 cm pitkille lapsille.

Ihanteellinen retkeiltäessä, tilapäisessä yöpymisessä sekä nukkumiseen lentokoneessa, junassa, autossa tai veneessä.

Makuupussin sisällä käytettynä tuo +6,7C lisälämpöä makuupussin lämpöluokitukseen. Puuvillaflanellia. Toimitetaan pienessä kuljetuspussissa.

Mitat: Avattuna 180 cm x 76 cm. Pakattuna 20 cm x 9 cm x 10 cm. Paino vain 350 g. Kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

tech
tech
Mallibanneri