CamelBak Skirmish 33L+3L reppu MultiCam

Etusivu > Laukut, reput, kassit > Reput unisex > CamelBak sotilasreput

CamelBak Skirmish 33L+3L reppu MultiCam
CamelBak Skirmish 33L+3L reppu MultiCam
CamelBak Skirmish 33L+3L reppu MultiCam
CamelBak Skirmish 33L+3L reppu MultiCam
Tuotemerkki
Valmistaja
Camelbak
Tuotekoodi
MCM58562
EAN
0886798624808
Toimitusaika alk.
1-14 pv
Toimituskulut
399,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
429,00 €
kpl

Skirmish = yhteenotto, välikohtaus tai kahakka (pienten) ryhmien kesken. 

Taktiseen käyttöön suunniteltu tilava CamelBak juomareppu 33 L kuljetuskapasiteetilla ja täysin uudella lantiosäiliöllä. Soveltuu 1-2 päivää kestäviin tehtäviin ja on myös todellinen premium-tason reppu metsästäjälle. Kantojärjestelmä muotoillulla selkäpaneelilla. Lantiovyö työnnettävissä kokonaan repun sisään kun sitä ei tarvita. Kyljessä tukeva kantokahva tekee siirtelystä tehokkaampaa. 

 

Sisältää uuden, matalaprofiilisen Mil Spec Antidote Lumbar lantiojuomasäiliön ja eristetyn juomaletkun sulkuventtiilillä, QuickLink liittimillä ja suukappaleen suojuksella. Letku voidaan irrottaa pikaliittimellä suukappaleesta ja liittää suoraan kaasunaamariin. 

 

Repun pääosasto avautuu kokonaan mahdollistaen helpon pääsyn varusteisiin. Keskiosasto avautuu puoliväliin, ja lisäksi ulkoinen erillinen organisaattoritasku. Päätaskussa pikasoljelliset sidontahihnat pitävät varusteet järjestyksessä ja seinässä on suurikokoinen integroitu komposiitti MOLLE kiinnityspaneeli varusteille, kuten lisälippaille, valaisimelle, ensiapupakkaukselle tai radioille, ja paneelin yläpuolella on kaksi läpivientiä antenneille. (MOLLE = Modular Lightweight Load-carrying Equipment. Komposiittirakenne on 3-kerroksinen, huomattavasti perinteistä hihnarakennetta kestävämpi ja täysin litteä). Alaosassa on erillinen vetoketju, jotta kaikkiin varusteisiin pääsee käsiksi myös pohjan kautta. Alavetoketjun yläpuolella erikseen suljettava välipohja, jolla esim. märät varusteet voidaan erottaa muista varusteista ja niihin pääsee silti helposti käsiksi. Olkaviilekkeissä rintaremmi portaattomalla korkeussäädöllä. Ulkopuolella ja olkaviilekkeissä repun väriin mukautetut laserleikatut komposiitti MOLLE -kiinnityspisteet. Pohjassa erilliset MOLLE hihnat muille varusteille. Ulkopuolelle integroituun Velcro nauhaan voidaan lisätä tai poistaa helposti nimilappu tai osastotunnukset. 

 

Säiliölle on lantiolla oma vetoketjulla suljettu osasto, jonne täysikin säiliö on helppoa syöttää ja täyttäminen onnistuu nopeasti ilman tarvetta ottaa säiliötä ulos osastostaan. Osasto on eristetty 5 mm suljetulla vaahtoeristeellä, joka pitää juoman viileänä pitkään. Antidote säiliön suuri täyttöaukko mahdollistaa helpon täyttämisen, jään lisäämisen ja turvallisen puhtaanapidon. Useampi juomaletkun läpivienti mahdollistaa letkun viemisen olan yli tai tuomisen repusta ulos lantion kohdalta. Lumbar lantiosäiliön ansiosta painopiste on alempana ja kantaminen on tavalliseen säiliöön verrattuna vakaampaa. Vesi myös hölskyy vähemmän ja pitää vähemmän ääntä. 

 

Materiaali 500 denierin Rip-Stop Cordura, joka kestää repeytymistä 50% paremmin, kuin tavallinen 500D Cordura. Mil Spec Antidote Lumbar nestesäiliön tilavuus: 3 L. Repun tilavuus 33 L + säiliön tilavuus 3 L, yhteensä 36 L. Mitat 52 cm x 37 cm x 31 cm. Paino tyhjällä säiliöllä 2,19 kg. Täyttää US Military NIR vaatimukset infrapunanäkyvyydestä (Near Infrared Reflectance). 

tech
Toimituskulut
tech
Mallibanneri