CamelBak ThermoBak 3L reppu, coyote tai musta

Etusivu > Laukut, reput, kassit > Reput unisex > CamelBak sotilasreput

CamelBak ThermoBak 3L reppu, coyote tai musta
CamelBak ThermoBak 3L reppu, coyote tai musta
CamelBak ThermoBak 3L reppu, coyote tai musta
CamelBak ThermoBak 3L reppu, coyote tai musta
Tuotemerkki
Valmistaja
Camelbak
Tuotekoodi
MCM58545
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
Coyote
Musta, Huom! Toimitusaika poikkeuksellisesti n. 30-50pv
109,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
119,00 €
kpl

Alkuperäinen Mil Spec CamelBak, se mistä koko mallisto on saanut alkunsa. Yli kaksi vuosikymmentä jatkokehitetty malliston suosituin tuote, jota on käytetty ja testattu kentällä satojen tuhansien joukkojen toimesta oikeissa olosuhteissa. Sisältää Mil Spec Antidote Long juomasäiliön ja eristetyn juomaletkun sulkuventtiilillä, QuickLink liittimillä ja suukappaleen suojuksella. Letku voidaan irrottaa pikaliittimellä suukappaleesta ja liittää suoraan kaasunaamariin.  

 

Sivuilla D-lenkit, joilla kiinnitys onnistuu liiviin tai repun kylkeen MOLLE- järjestelmään (Modular Lightweight Load-carrying Equipment). Olkaviilekkeet voidaan pikasolkien ansiosta avata nopeasti ja taittaa säilöön integroituun taskuun. Integroituun Velcro tarranauhaan voidaan lisätä tai poistaa helposti nimilappu tai osastotunnukset. Tarranauhan pinta-ala on 2x aiempaa mallia suurempi. Pääsy ulkopuolelta suoraan Mil Spec Antidote säiliön täyttöaukkoon mahdollistaa nopean täyttämisen ilman tarvetta poistaa säiliötä repusta. Antidote säiliön suuri täyttöaukko mahdollistaa helpon täyttämisen, jään lisäämisen ja turvallisen puhtaanapidon. Säiliö on omassa osastossa, joka on täysin eristetty 5 mm suljetulla vaahtoeristeellä, joka pitää juoman viileänä pitkään. Täyttöaukon suojaläppä on nyt alaspäin avattava, jonka ansiosta se pysyy poissa tieltä täyttämisen aikana ja tekee täyttämisestä nopeampaa sekä kuivempaa.  

Materiaali 500 denierin Rip-Stop Cordura, joka kestää repeytymistä 50% paremmin kuin tavallinen 500D Cordura. Mil Spec Antidote Long säiliön tilavuus 3L. Mitat 46 cm x 23 cm x 13 cm. Paino tyhjällä säiliöllä vain 0,61 kg.  

MultiCam maastoväri ja Coyote hiekkaväri täyttävät US Military NIR vaatimukset infrapunanäkyvyydestä (Near Infrared Reflectance). 

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. 

tech
Toimituskulut
tech
Mallibanneri