CamelBak Crux 1,5L Reservoir, Blue juomasäiliö

Etusivu > Ruokailu ja vesihuolto > Juomareput, -vyöt, -rakot > Juomarakot

CamelBak Crux 1,5L Reservoir, Blue juomasäiliö
Tuotemerkki
Valmistaja
Camelbak
Tuotekoodi
MCM57607
EAN
0886798004570
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
35,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Helposti täytettävä, puhdistettava ja kuivattava matalaprofiilinen juomasäiliö, josta saa yhdellä imaisulla 20% enemmän juotavaa. 1-2 tuntia hallittua nesteytystä tarjoava ergonominen juomaratkaisu. Ideaalinen treenaukseen ja suorituskeskeisiin lajeihin. Suunniteltu laitettavaksi reppuun ja tarjoamaan tehokasta kädet vapaana -nesteytystä. Pikairroitettava QuickLink-letku, jonka ansiosta säiliön poisto repusta ja takaisin käyttökuntoon asettaminen on nopeaa. Liittimessä automaattinen tippalukko, joten säiliötä voi liikuttaa letku irrotettuna myös täytenä. Helppokäyttöinen ON-OFF-venttiili tipattomalla suukappaleella. 

Suurikokoinen, erittäin helposti suljettava ja avattava iso täyttöaukko mahdollistaa täytön jopa ottamatta säiliötä pois repusta. Aukon kautta puhdistus on nopeaa. Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta juomaan makuja eikä hajuja, HydroGuard-antimikrobipinta.  

 

Toimitus sisältää valmiiksi kasattuna: Crux- juomasäiliö, 11m halkaisija PureFlow-juomaletku QuickLink-pikakiinnikkeellä, ON-OFF venttiilillä ja Big Bite Valve suukappale. 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Kolme kokoa: 1,5L 2L, ja 3L. 

 

Puhdista ennen ensimmäistä käyttökertaa.  

Juomasäiliön puhdistus: 

1. Täytä säiliö puolilleen lämmintä vettä ja mietoa tiskiainetta. 

2. Sekoita tiskiainevesi ravistamalla säiliötä. 

3. Nosta säiliö ylös, jolloin juomaletku ja Big Bite™ -suukappale jäävät säiliön alapuolelle. 

4. Purista suukappaletta ja anna nesteen valua letkun ja suukappaleen kautta ulos. 

5. Pesun jälkeen, huuhtele säiliö ja letku tiskiaineesta. 

6. Valuta loput vedet pois säiliöstä. Säiliö on käyttövalmis. 

7. Juomasäiliön mennessä säilytykseen, anna säiliön kuivua käyttäen suuaukon ympäriltä löytyviä Reservoir Dryer™ -siivekkeitä. Näin säiliöön ei jää kosteutta. (Saatavilla lisävarusteena) 

Lisää vinkkejä säiliön puhdistamiseen, http://www.camelbak.com/en/International/Sports-Recreation/Support/FAQ/Care-and-Cleaning/Cleaning/Reservoir-Cleaning.aspx

tech

Katso myös

Camelbak
CamelBak Crux 3L Reservoir, Blue juomasäiliö
Helposti täytettävä, puhdistettava ja kuivattava matalaprofiilinen juomasäiliö, josta saa yhdellä imaisulla 20% enemmän juotavaa. 
45,90 €
Varastossa
TARJOUS!
Camelbak
CamelBak Ultra Pro Vest 1L, useita värejä ja kokoja
Ultra Pro Vest 1L on juoksijalle tarkoitettu juoksuliivi polkujuoksuun tai maratonharjoitteluun. Liivi on suunniteltu ultrakevyeksi ja mallin istuvuus on huippuluokkaa, jolloin... 
104,00 €
norm.
129,00 €
tech
Mallibanneri