Savotta Military makuupussi

Etusivu > Yöpyminen ja rentoutuminen > Makuupussit ja varusteet > Retkeily- ja Vaellus makuupussit

Savotta Military makuupussi
Savotta Military makuupussi
Savotta Military makuupussi
Savotta Military makuupussi
Savotta Military makuupussi
Savotta Military makuupussi
Tuotemerkki
Valmistaja
Savotta
Tuotekoodi
MSV56735
EAN
6419134162005
Varastossa
  
Toimituskulut alk.
Toimitusaika alk.
1-14 pv
Savotta retkipatja, SA-malli
+44,90 €
49,90 €

 

 

139,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
169,00 €
kpl

 Savotta Military -makuupussi on armeijakäyttöön suunniteltu makuupussi, jossa on otettu huomioon ääriolosuhteet joihin sotilaat voivat joutua. Makuupussin suojapussissa on kompressiohihnat, joiden ansiosta pussin saa pakattu erittäin tiiviisti.

Koko: n. 225 x 90 x 65 cm

Paino: n. 2,6 kg

Käyttöalue: +15 … -15 °C

Pääli- ja vuorikangas: 300T Ripstop nylonkangas

Täyte: microfiber 2-kerros rakenne

Säilytyspussin koko: 50x30x24cm

 

 

Savotta retkipatja

Suomen armeijalle suunniteltu Savotta Retkipatja on palvellut puolustusvoimiamme luotettavasti jo vuosien ajan ja yhtä varmasti se takaa miellyttävät unet myös jokaiselle retkeilijälle, joka sille käy retkeilypäivän jälkeen nukkumaan. Erittäin kestävä umpisolumuovimakuualusta, joka varmasti selviytyy kaikista retkeilijän luonnossa kohtaamista haasteista. Toisella puolella käytetty kumituskangas toimii lisäeristeenä ja varmistaa, että patja ei luisu käytössä pois alta. Patjassa kiinteät kuminauhat, joilla patja sidotaan rullalle ja joista pajan voi ripustaa tarvittaessa kuivumaan. Materiaalina umpisolun päällä vedenpitävä Nylon kangas.

 

ProTip: Tämä alusta sopii retkeilyn lisäksi erinomaisesti myös ampuma-alustaksi, tai aluseksi kaikenlaisiin rassuuhommiin.

 

Tekniset tiedot

Pituus: 190 cm.

Pehmusteen leveys: 50 cm.

Liepeet: +25 cm molemmin puolin.

Kokonaisleveys: 100 cm.

Paino: 960 g.

Mitat rullattuna: 50 cm x ø22 cm.

Pehmuste: Umpisolumuovi 12 mm.

Kangas: Nylon 210D, PU pinnoite.

Liukueste: Kumituskangas.

Takuu

 

Tuotteella on kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Size: 50 x 190 cm with a 20-cm edge

Weight: ca. 1 kg

 

Savotta Sleeping Mat was originally designed for the Finnish army, but as well it is suitable for a common hiker’s purposes. Sleeping mat is a soft and durable trestle, which certainly will survive all the challenges a hiker might face during a hike.

 

Finn-Savotta on vuonna 1955 perustettu perheyritys, jonka sydämen asiana on suunnitella ja valmistaa tuotteita luonnossa liikkuvalle ihmiselle, kaikenlaisiin olosuhteisiin. Savotta on tunnettu alan harrastajien ja ammattilaisten arvostama tuotemerkki, joka merkitsee käyttäjilleen taattua laatua ja luotettavuutta. Savotta on merkki, joka kertoo suomalaisesta osaamisesta, sillä suurin osa tuotteistamme valmistetaan omissa tuotantotiloissamme Karstulassa, Keski-Suomessa. Tästä osoituksena valmistamillamme tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnus.

Finn-Savotta on varustanut Suomen puolustusvoimia 60-luvulta alkaen. Nykyisin Savotan tuotteista puolustusvoimien vaativassa käytössä ovat muun muassa puolijoukkueteltat, sissiteltat, taisteluvyöt ja makuualustat. Suomen rajavartiolaitoksella on käytössä palvelusrinkkana Savotan Rajapartio -rinkka.

tech
Toimituskulut
tech
Mallibanneri
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com