Millet Vertigo Duffle black 60L

Etusivu > Laukut, reput, kassit > Matkakassit > Millet, Vaude Tatonka

Millet Vertigo Duffle black 60L
Tuotemerkki
Valmistaja
Millet
Tuotekoodi
MML55766
EAN
3515725542126
Toimitusaika alk.
1-14 pv
Toimituskulut alk.
98,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
109,00 €
kpl

Vettä hylkivä erittäin tilava ja kestävä varustekassi jämerällä vetoketjulla. Laajan U-vetoketjun ja valoisan (vaaleanharmaan) sisävuoren ansiosta pakkaaminen on helppoa. Sisällä kaksi vetoketjutaskua ja yksi läpällinen tasku. Pitkät säädettävät kantokahvat, joita voi myös käyttää olkaviilekkeinä jolloin kantaminen onnistuu repun tapaan. Vahvistettu pohja. Monipuoliset kiinnityshihnat kuljetuskapasiteetin lisäämiseksi.  

Tilavuus 60L.  

Materiaalit:  

Yläosa: Nylon 400Dx 400D Mega Polyuretaani HT 

Pohja: Nylon 1680D Ballistic 

3D verkko 

 

Millet on ranskalainen, vuonna 1921 perustettu yritys, joka valmistaa korkealuokkaisia vaatteita ja varusteita vaativille käyttäjille. Tuotteet on suunniteltu kovaan käyttöön, erityisesti lasketteluun ja kiipeilyyn, mutta myös muihin ulkoiluaktiviteetteihin kuten pyöräilyyn, hiihtoon, luisteluun.  

Tuotekehitys alkoi alun perin repuista ja jo vuonna 1950 Millet varusti Ranskan ensimmäisen retkikunnan Annapurnalle, Himalajalle. Nykyään Millet valmistaa vaatteita, reppuja, köysiä, kenkiä ja makuupusseja. 

Millet suunnittelijat tekevät kiinteää yhteystyötä teknisten asiantuntijoiden kanssa, joihin kuuluvat mm. vuoristo-oppaat ja vapaalaskijat. Myös alppilegendat Walter Bonatti ja Reinhold Messner ovat aikanaan olleet Milletin teknisiä asiantuntijoita. Edelleen Millet on mm. Chamonix’n vuoristo-opaskoulun virallinen yhteistyökumppani. 

Millet käyttää tuotteissaan parhaita materiaaleja ja kokeilee mielellään valmistajien uusia vaihtoehtoja. Millet on Gore-tex’n yhteistyökumppani Ranskassa. 

Millet-tuotteilla on 2 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. 

tech

Katso myös

Insmat 3-in-1 microUSB latauskaapeli
Lataa kolmea eri microUSB-liitäntäistä laitetta samanaikaisesti yhdellä kaapelilla.   
18,90 €
Toimituskulut
tech
Mallibanneri