Tear-Aid paikkasarja Type-B vinyylille

Etusivu > Vesiurheilu ja rantaelämä > Veneet > Korjaustarvikkeet

Tear-Aid paikkasarja Type-B vinyylille
Tuotemerkki
Valmistaja
Tear-Aid
Tuotekoodi
MTR44828
EAN
699337200056
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
14,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Tear-Aid paikkausteippi Type-B Tällä paikkausteipillä paikkaat vinyylisiä materiaaleja, et tekstiileille (tähän on type A).

TEAR-AID TYPE B on monikäyttöinen, läpinäkyvä paikkausteippi. Type A paikkausteippi soveltuu vinyylipintaisten materiaaleille (eli ei siis sovi tekstiileille - tälle käytä Type A). Läpinäkyvyytensä ansiosta paikkausteipillä voi huomaamattomasti korjata kaikenvärisiä materiaaleja.

Tällä teipilä korjaat lähes mihin tahansa muoviseen varusteeseen tulleen repeämän tai kuluman. Paikkausteipillä voit korjata esim. asuntoauton ulkoteltan ikkunat, muovisen markiisin.

Korjattu paikka kestää kosteutta, UV-säteilyä, suolavettä, kulutusta, kuumia säitä jne ja on joustava, vesitiivis, ilmatiivis, läpinäkyvä eikä se ole tahmea.

Materiaali ei muutu purkkamaiseksi kuumuudessa, siinä on UV-suoja, ja se mukautuu monenlaisiin pintoihin.

Kaikkien parasta TEAR-AID paikassa on se, että et enää tarvitse minkäänlaisia liimatuubeja tai -prässejä paikan kiinnittämiseen ja korjaamasi tuote on vieläpä heti käyttövalmis.

TEAR AID paikkausteipin materiaali on hyvin joustavaa, ja sillä on erittäin hyvä ominaisuus palautua kovankin venytyksen jälkeen.

HUOM, JOS MATERIAALIN PINNASSA ON SILIKONIKÄSITTELY, KORJAUSTEIPPI EI TARTU SIIHEN!

TEAR AID korjausteipillä korjaat esim: aurinkovarjot, ilmatäytteiset lelut, sadeasut, sateenvarjot, vesilelut, pressut, vesipatjat, pehmeät matkalaukut, suojapeitteet, kahluusaappaat, markiisit, karttalaukut, makuupussit, venepressut, venekatokset, veneen istuimet, kuorma-autojen suojapeitteet, kenttävuoteet, makuualustat, banderollit, putkikassit ja muut laukut, pehmeät sateensuojat, teltat (ei silikonikäsiteltyjä) puuvillateltat, dacron purjeet, vinyyli-ikkunat, leijat, märkäpuvut, ilmastointiputket, reput ja rinkat yms.

MUISTA VALITA OIKEA PAIKKAUSTEIPPILAATU - Type A tai Type B. Type B on tarkoitettu vain vinyylipinnoille.

tech
tech
Mallibanneri