Klean Kanteen Classic Loop juomapullo ruostumatonta 1,2 L useita värejä

Etusivu > Ruokailu ja vesihuolto > Juomapullot > Metalliset useita merkkejä

Klean Kanteen Classic Loop juomapullo ruostumatonta 1,2 L useita värejä
Toimituskulut alk.
Toimitusaika alk.
1-14 pv
39,95 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Klean Kanteen Bootle 'Classic' Loop Cap

Ruostumattomasta teräksestä. BPA, ftalaatti, lyijy ja muista myrkyistä vapaa. Classic on maailmalla tunnettu sen kestävyydestä ja pitkästä suorituskyvystä. Valmistettu korkealaatuisesta 18/8 ruokahappojen kestävästä ruostumattomasta teräksestä, johon ei tartu ylimääräisiä makuja. 1,75'' suuaukosta on helppo juoda. Siitä mahtuu jääpalat ja pulloharja tisakusta varten.

stainless steel 18/8, cap polypropylene, silicon seal
neck Ø 4,4 cm

tech

Katso myös

Klean Kanteen Stainless Bambus Cap

Varaosakorkki Klean Kanteen pulloon

Durable, all stainless design with Laser-etched logo and ornament from sustainably harvested bamboo. Creates an all-stainless interior. Interchangeable with all Kanteen® flasks with 4,4 neck diameter. With foldable handle and the perfect look. 

 

 

15,90 €
Klean Kanteen Classic Growler juomapullo 1,9 L ruostumatonta terästä
RePack-pakkaus

RePack on uudelleenkäytettävä pakkaus, jonka voit palauttaa helposti kirjelaatikkoon. Palkinnoksi saat 10% alennuslahjakortin seuraavaa ostosta varten.

RePack on roskaton ja kestävä vaihtoehto kertakäyttöpakkauksille. Toimi näin: Valitse RePack ostoskorissa. Vastaanotettuasi tilauksesi taittele pakkaus litteäksi ja palauta lähimpään kirjetaatikkoon. Palautus toimii kaikkialla maailmassa! Kun RePack on vastaanotettu, saat lahjakortin sähköpostiisi. Voit käyttää alennuksen missä tahansa RePackia käyttävässä verkkokaupassa. Pakkaus käytetään uudelleen. Ja uudelleen. #RePacking-verkkokauppojen joukko kasvaa jatkuvasti. Tutustu niihin tästä.

3,50 €
Toimituskulut
tech
Mallibanneri