Jetboil Flash PCS 1,0L musta matkakeitin

Etusivu > Ruokailu ja vesihuolto > Retkikeittimet, grillit, liedet > Retkikeittimet Jetboil, kaasu

Jetboil Flash PCS 1,0L musta matkakeitin
Jetboil Flash PCS 1,0L musta matkakeitin
Jetboil Flash PCS 1,0L musta matkakeitin
Jetboil Flash PCS 1,0L musta matkakeitin
Tuotemerkki
Valmistaja
Jetboil
EAN
0858941006205
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
129,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
149,90 €
kpl

Jetboil Flash PCS (Personal Cooking System) matkakeitin. All-in-one -ratkaisu, jonka kaikki osat pakkautuu sisäkkäin pieneksi pakkaukseksi ja jota jokaisen on nopea, turvallinen ja helppo käyttää.

Soveltuu perhekäyttöön, aktiiviseen ulkoilmakäyttöön ja työkäyttöön mm. veden ja kahvin keittämiseen ja soppien kuumentamiseen. Uusi, erittäin suorituskykyinen ja varmatoiminen poltin. Tehokkaasti eristetty keittoastia toimii myös juomakuppina. Juomakansi sisältyy toimitukseen. Neopreeninen ulkopinta tekee käytöstä turvallisempaa ja säästää kaasua. Eristeen kyljessä olevien kiehumisindikaattoriraitojen väri muuttuu sisällä olevan nesteen lämpötilan muuttuessa, jonka ansiosta tiedät milloin neste on oikean lämpöistä ja kaasua ei kulu turhaan hukkaan. 

Poltinosa liitetään astian pohjaan ja sytytetään integroidulla, elektronisella piezo-sytytyksellä. Patentoitu, tuulisuojattu FluxRing-pohja siirtää lämmön tehokkaasti ja tasaisesti kuppiin. Keittää 0,5 litraa vettä kiehuvaksi 2,5 minuutissa!  

Astian koko 1,0 L, sisällä mittaviivat. Korkeus pakattuna 180 mm, halkaisija 104 mm. Paino keveimmillään toimintavalmiudessa 397 g ilman kaasua. 

Toimitukseen kuuluu: Poltin integroidulla sytyttimellä, kuppi kahvallisella eristesukalla ja lämpöindikaattorilla, juomakansi sekä turvallisuutta lisäävä, taitettava kolmijalkatuki kaasun pohjaan. 

Yleisimpien valmistajien kaasut sopivat Jetboil-polttimen standardikierteeseen. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään korkealuokkaisempia ja kustannustehokkaampia Jetboil Jetpower -talvikaasuja (ei sis.) 100 g Jetboil Jetpower -kaasusäiliöllisellä keittää jopa 12 litraa vettä Jetboil Flash -keittimellä. 

Suositellut lisävarusteet: 

- Coffee Press -pressopuristin, jolla syntyy aromikkaat, tuoreet kahvit käden käänteessä, missä tahansa

- Jetset Utensil Set -ruuanlaittovälinesetti teleskooppi

- Hanging Kit -ripustussarja

- Companion Cup -kaverikuppi

- FluxRing 1,5 L -kattila

- Fry Pan -paistinpannu

- Pot Support -pannutuki

- Jetpower-seoskaasu 100 g

- Jetpower-seoskaasu 230 g

- Jetpower-seoskaasu 450 g

tech
tech
Mallibanneri