Jetboil Flash PCS 1,0L musta matkakeitin

Etusivu > Ruokailu ja vesihuolto > Retkikeittimet, grillit, liedet > Retkikeittimet Jetboil, kaasu

Jetboil Flash PCS 1,0L musta matkakeitin
Jetboil Flash PCS 1,0L musta matkakeitin
Jetboil Flash PCS 1,0L musta matkakeitin
Jetboil Flash PCS 1,0L musta matkakeitin
Toimituskulut alk.
Toimitusaika alk.
1-14 pv
139,50 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
149,90 €
kpl

Jetboil Flash PCS (Personal Cooking System) matkakeitin. All-in-one -ratkaisu, jonka kaikki osat pakkautuu sisäkkäin pieneksi pakkaukseksi ja jota jokaisen on nopea, turvallinen ja helppo käyttää. Soveltuu perhekäyttöön, aktiiviseen ulkoilmakäyttöön ja työkäyttöön mm. veden ja kahvin keittämiseen ja soppien kuumentamiseen. Uusi, erittäin suorituskykyinen ja varmatoiminen poltin. Tehokkaasti eristetty keittoastia toimii myös juomakuppina. Juomakansi sisältyy toimitukseen. Neopreeninen ulkopinta tekee käytöstä turvallisempaa ja säästää kaasua. Eristeen kyljessä olevien kiehumisindikaattoriraitojen väri muuttuu sisällä olevan nesteen lämpötilan muuttuessa, jonka ansiosta tiedät milloin neste on oikean lämpöistä ja kaasua ei kulu turhaan hukkaan. 
 
Poltinosa liitetään astian pohjaan ja sytytetään integroidulla, elektronisella piezo-sytytyksellä. Patentoitu, tuulisuojattu FluxRing pohja siirtää lämmön tehokkaasti ja tasaisesti kuppiin. Keittää 0,5 litraa vettä kiehuvaksi 2,5 minuutissa!  
Astian koko 1,0L, sisällä mittaviivat. Korkeus pakattuna 180mm, halkaisija 104mm. Paino keveimmillään toimintakuntoisena 397g ilman kaasua. 
 
Toimitukseen kuuluu: Poltin integroidulla sytyttimellä, kuppi kahvallisella eristesukalla ja lämpöindikaattorilla, juomakansi, Pot Support -pannutuki sekä turvallisuutta lisäävä, taitettava kolmijalkatuki kaasun pohjaan. 
 
Yleisimpien valmistajien kaasut sopivat Jetboil polttimen standardikierteeseen. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään korkealuokkaisempia ja kustannustehokkaampia Jetboil Jetpower talvikaasuja (ei sis.) 100g Jetboil Jetpower kaasusäiliöllisellä keittää jopa 12 litraa vettä Jetboil Flash keittimellä. 
 
Suositellut lisävarusteet: 
- Coffee Press pressopuristin, jolla syntyy aromikkaat, tuoreet kahvit käden käänteessä, missä tahansa (COF075) 
- Jetset Utensil Set ruuanlaittovälinesetti teleskooppi (UTNSFS) 
- Hanging Kit ripustussarja (HNGKIT) 
- Companion Cup kaverikuppi (CCP075-CIN) 
- FluxRing 1,5L kattila (CCP150) 
- Fry Pan paistinpannu (FRYPAN) 
- Pot Support&Stabilizer pannutuki ja kolmijalka (PST075) 
- Jetpower seoskaasu 100g (JETPWR-100) 
- Jetpower seoskaasu 230g (JETPWR-230) 
- Jetpower seoskaasu 450g (JETPWR-450) 
- Maintenance Kit (MNT100) 

FLASH-CBN

tech
Toimituskulut
tech
Mallibanneri