Jetboil Flash 2.0 PCS 1,0L musta matkakeitin

Etusivu > Ruokailu ja vesihuolto > Retkikeittimet, grillit, liedet > Retkikeittimet, kaasu

Jetboil Flash 2.0 PCS 1,0L musta matkakeitin
Jetboil Flash 2.0 PCS 1,0L musta matkakeitin
Jetboil Flash 2.0 PCS 1,0L musta matkakeitin
Jetboil Flash 2.0 PCS 1,0L musta matkakeitin
Tuotemerkki
Valmistaja
Jetboil
EAN
0858941006557
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
134,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
149,90 €
kpl

Jetboil Flash 2.0 PCS (Personal Cooking System) matkakeitin. Soveltuu perhekäyttöön, aktiiviseen ulkoilmakäyttöön ja työkäyttöön mm. veden ja kahvin keittämiseen ja soppien kuumentamiseen. All-in-one -ratkaisu, jonka kaikki osat pakkautuvat sisäkkäin pieneksi pakkaukseksi ja jota jokaisen on nopea, turvallinen ja helppo käyttää. 

Erittäin suorituskykyinen ja varmatoiminen poltinosa liitetään astian pohjaan ja sytytetään integroidulla elektronisella piezo-sytytyksellä, josta tässä versiossa on uuden sukupolven malli. Patentoitu, tuulisuojattu FluxRing-pohja siirtää lämmön tehokkaasti ja tasaisesti kuppiin. Lämmönsiirtokapasiteetti 9 000 BTU (2,6 kW), jolla keitin keittää 0,5 litraa vettä kiehuvaksi 1 min 40 sekunnissa Jetpower kaasulla käytettynä! Tehokkaasti eristetty keittoastia toimii myös juomakuppina. Neopreenieristesukka ulkopinnassa tekee käytöstä turvallisempaa ja säästää kaasua. Eristeen kyljessä olevien kiehumisindikaattoriraitojen väri muuttuu sisällä olevan nesteen lämpötilan muuttuessa, jonka ansiosta tiedät milloin neste on oikean lämpöistä, ja kaasua ei kulu turhaan hukkaan. 

Astian koko 1,0 l, sisällä mittaviivat. Korkeus pakattuna 180 mm, sisähalkaisija 95 mm. Paino keveimmillään toimintavalmiudessa 371 g ilman kaasua. 

Toimitukseen kuuluu: Poltin integroidulla sytyttimellä, keittokuppi kahvallisella eristesukalla ja lämpöindikaattorilla, juomakansi, suojakuppi FluxRing pohjalle (varustettu mittaviivoilla), sekä turvallisuutta lisäävä taitettava kolmijalkatuki kaasun pohjaan. 

Yleisimpien valmistajien kaasut sopivat Jetboil-polttimen standardikierteeseen. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään korkealuokkaisempia ja kustannustehokkaampia Jetboil Jetpower -talvikaasuja (ei sis.). 100 g Jetboil Jetpower -kaasusäiliöllisellä keittää jopa 10 litraa vettä Jetboil Flash -keittimellä, ja säiliö mahtuu keittimen sisään kaikkien muiden osien lisäksi. 

Suositellut lisävarusteet: 

- Coffee Press -pressopuristin, jolla syntyy aromikkaat, tuoreet kahvit käden käänteessä ja sen avulla voi myös hauduttaa (CFPS) 
- Jetset Utensil Kit: lusikka, haarukka, paistilasta (UTN)  
- Hanging Kit -ripustussarja (HGKT) 
- FluxRing 1,5 L -kattila (CPT15) 
- Summit Skillet -paistinpannu (SKLT) 
- Pot Support -pannutuki (PSUP) 
- Jetpower-seoskaasu 100 g (JF100) 
- Jetpower-seoskaasu 230 g (JF230) 
- Jetpower-seoskaasu 450 g (JF450) 

tech

Katso myös

Jetboil Jetpower seoskaasu 100g
Erittäin pienikokoinen ja kevyt kaasusäiliö joka mahtuu kaikkien Jetboil keittimien sisään kuljetuksen ajaksi. Yhdellä säiliöllä keität tehokkaalla Jetboil keittimellä keskimäärin... 
5,90 €
Varastossa
Jetboil Coffee Press pressopuristin
Coffee Press pressopuristimella valmistat tuoreet kahvit missä tahansa muutamassa minuutissa ja voit nauttia ne suoraan keittimestä. Kahvinporot kiehuvaan veteen ja... 
21,00 €
norm.
25,00 €
tech
Mallibanneri