Ledlenser P14.2

Etusivu > Valaisimet > Taskulamput > Ledlenser

Ledlenser P14.2
Ledlenser P14.2
Ledlenser P14.2
Toimitusaika alk.
1-14 pv
Toimituskulut alk.
65,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
74,50 €
kpl
P14.2
 
P14 on ammattilaisen valinta. Valaisimesta saa helposti tukevan ja varman otteen. Uudistuneen mallin 350 lumenia riittävät hyvin yleisimpiin valaisutehtäviin.
 
Tekniset tiedot
350 lumenia, 
4 kpl AA -paristoa
pituus 19,7cm
paino 350 g
 
Kokeile aluksi tarkkaa keskitettyä valokeilaa. Laajenna seuraavaksi valaisimen valopäätä liikuttamalla valaisimen kärkeä eteenpäin – saat laajan valokeilan.
AUTO FOCUS SYSTEM (AFS)
KEHITTYNYT KOHDISTUSJÄRJESTELMÄ
Heijastin + linssi = heijastinlinssijärjestelmä. Ledlenser on yhdistänyt valaisimissaan linssin ja heijastimen parhaat ominaisuudet. Voit tarkentaa AFS-tekniikalla varustetun Ledlenserin portaattomasti ympyränmuotoisesta lähivalosta tarkaksi kaukovaloksi.Tämä patentoitu heijastinlinssijärjestelmä on kehitetty maailman johtaviinvalontutkimuslaitoksiin kuuluvan müncheniläisen OEC:n (Opticsand Energy Consepts) kanssa.
IPX4 ROISKEVESISUOJAUS
Valaisimen tai muun sähkölaitteen standardisoitu IP-luokka kertoo laitteen koteloinnin tiiviyden.
 
IPx4 tarkoittaa, että valaisimen on kestettävä kaikista suunnista tulevia vesiroiskeita. Laitetta ei tavallisesti tehdä vedenpitäväksi, mutta siihen asennetaan vedenpoistojärjestelmä, joka estää veden pääsyn sähköosiin ja varmistaa myös sen, että vesi virtaa pois valaisimesta.
 
Kansainvälinen IEC 60529 IPx4 standardi.
SPEED FOCUS SYSTEM (SFS)
NOPEAA REAGOINTIA
Liu’utettava mekanismi, jossa kohdistus onnistuu nopeasti yhdellä kädellä valaisimen kärkeä liikuttamalla, eli ikään kuin pumppaamalla. Saat valokeilan yhdellä liikkeellä lähivalosta tarkaksi etsinvaloksi ja toisin päin.
tech
Toimituskulut
tech
Mallibanneri