Yhden hengen Solo Tarppi Erätoveri

Etusivu > Vesiurheilu ja rantaelämä > Aurinko-, sade ja tuulisuojat > Katokset, tarpit

Yhden hengen Solo Tarppi Erätoveri
Yhden hengen Solo Tarppi Erätoveri
Yhden hengen Solo Tarppi Erätoveri
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
59,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl
Solo tarppi on kevein ja pienimpään tilaan mahtuva.  Solo tarppi eli Erätoveri on tarkoitettu niille, jotka hakevat keveintä mahdollista kantamusta ja nukkuvat yönsä maan pinnalla, sekä nille, jotka tekevät lyhyitä päiväretkiä ja haluavat taukosuojan säitä vastaan tai maavaatteen pinknikilleen.  
 
Huomaa, että riittävän suureksi ja mukavaksi sääsuojaksi suosittelemme 3 x 3 m tarppejamme.  Tämä Solo tarppi jää hieman lyhyeksi käytettäessä DD-riippumattojamme.    Solo tarppi on kehitety saamiemme useiden kyselyiden pohjalta, joissa retkeilijät tiedustelivat yhden päivän retken maavatetta tai sääsuojaa, ja siihenhän tämä Solo tarppi juuri sopiikin. 
SOLO  TARPPI  VAIN 640 g
 
Tarpin pituus on 2,8 m ja leveys 1,8 m.   Kuten muissa tarpeissamme, tässäkin on 19 vahvistetua kiinnityskohtaa, jotka mahdollistavat Solo tarpin moninaiset pystytytysvaihtoehdot.  Kaikki kiinnityshohdat ovat vahvistetut ja vahva lenkkihauha neulottu molemmin puolin tarppiin.  Solo tarppi suojaa yksinäisen retkeilijän sateelta, ja sitä voi myös käyttää maavaatteena.  Materiaalina on PU pinnoitettu polyester (3.000 mm).  Saumat ovat neulotut. Väri on metsän vihreä.
 
Pakkaus sisältää 4 makiilaa ja 4 kiinnitysnarua. 
 
Kahdella Solo tarpilla saa aikaiseksi pienen kahden retkeilijän "leirin".

BIW

tech
tech
Mallibanneri