Millet AXPEL 48L rinkka Charcoal

Etusivu > Laukut, reput, kassit > Rinkat unisex > 40-50L, useita merkkejä

Millet AXPEL 48L rinkka Charcoal
Tuotemerkki
Valmistaja
Millet
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut
209,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Ainutlaatuinen vaellusreppu MBS™ (Mobility Back System) selkäosalla. MBS™ myötäilee vartalon liikkeitä uudella, innovatiivisella tavalla. AXPEL-reppu selässään käyttäjä pystyy liikuttamaan vartaloaan niin, että veri kiertää vapaasti eikä painepisteitä synny.  
AXPEL-repun Mobility Back System on ergonominen lantiovyö, joka on kiinnitetty repun selkäosaan kohotetulla kiertonivelellä. Lantiovyö liikkuu kiertonivelen ympärillä ja myötäilee lantion liikkeitä käyttäjän kävellessä tai kiivetessä. MBS™ selkäosan ansiosta repun paino jakaantuu tasaisesti hartioiden ja lantion välillä. Vyö pysyy tukevasti lantion ympärillä sen liikkuessa, ja se on pehmustettu ja ilmastoitu mukavuuden maksimoimiseksi.  
Sivuilla joustavat taskut ja kiinnitysmekanismit suksilla, jäähakuille ja köydelle. Kannen ulkopuolella on vetoketjullinen tarviketasku ja sisäpuolella vetoketjullinen verkkotasku. Alaosassa oma vetoketjullinen tasku, jonka kautta pääsee myös repun sisälle. Lantiovyön oikealla puolella vetoketjullinen verkkotasku. Yhteensopiva kaikkien juomajärjestelmien kanssa. 
Kestävät ja kevyet materiaalit. Kirkkaan punainen sadesuojus. 
Selkäosan korkeus: 51cm 
Tilavuus: 48L 
Materiaali: Nylon 210D Honeycomb ja 420 D Velocity 
Paino 1,66kg 

tech
tech
Mallibanneri