Petzl Tikka XP LED otsalamppu musta

Etusivu > Valaisimet > Otsalamput > Petzl Active sarja

Petzl Tikka XP LED otsalamppu musta
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
Petzl Tikka vyökotelo vetoketjulla
+14,90 €
17,90 €
Varastossa

Vetoketjulla suljettava suojakotelo Petzl otsalampuille. Suunniteltu kaikille Tikka- ja Zipka tuoteperheiden malleille, sekä uusille että aiemmille. Ei sovellu valaisimille jotka on varustettu ADAPT kiinnikkeillä. Soveltuu myös muiden pienten tarvikkeiden kuljettamiseen. Suojaa naarmuilta ja mahdollistaa valaisimen säilyttämisen paikassa mistä se on helppo ja nopea ottaa käyttöön. Voidaan kiinnittää vyölle, repun olkaimeen, työhaalarin olkaviilekkeeseen sekä karabiinilla (ei sis.) kiipeilyvarusteisiin tai työvaljaan tarvikelenkkeihin. Sisällä paikka varaparistoille. 

58,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
64,90 €
kpl
UUTUUS 2014
 
Uuden ACTIVE -sarjan suorituskykyisin pieni LED otsavalaisin vakiovoimakkuudella. Monikeilainen valkoinen valo ja punainen valo. Soveltuu aktiiviseen käyttöön lähivalaisutarpeisiin ja nopeaankin liikkumiseen: Juoksuun, kävelyyn, matkailuun, perhekäyttöön, retkeilyyn, kiipeilyyn, veneilyyn ja kaupunkiolosuhteisiin. Tuo valon aina katseen suuntaan ja jättää molemmat kädet vapaiksi. Levenevä otsapanta pitää valaisimen paikoillaan myös aktiivisessa liikkumisessa. 
 
CONSTANT LIGHTING -vakiovoimakkuusteknologia: Valon voimakkuus ei himmene paristojen tyhjentyessä. Valkoisella valolla kaksi eri muotoista valokeilaa, neljä vakiovoimakkuutta ja vilkku, joiden avulla valaistus ja paloaika saadaan käyttötarpeen mukaisiksi. Valkoisen valon muotoa voidaan muuttaa käyttötarpeen mukaan leveästä lähivalosta kapeaksi kohdevaloksi (leveä, yhdistelmäkeila, kohdevalo). Suorituskyky, jolle valaisin takaa ilmoitetun paloajan: 
Boost: Hetkellinen valovirta 160 lumenia, kantama 70 metriä 10 sek ajan 
Nopea liikkuminen: Vakiovalovirta 120 lumenia ja kantama 50 metriä 2 h ajan 
Liikkuminen: Vakiovalovirta 45 lumenia ja kantama 30 metriä 6 h ajan 
Lähivalaistus: Vakiovalovirta 30 lumenia ja kantama 20 metriä 12 h ajan 
(Ilmoitettujen paloaikojen jälkeen valaisin toimii vielä varavirtatilassa vähintään 40 h 5 lumenin valovirralla). 
Valkoinen vilkku: havaittavissa 2000 m päästä 200 h ajan 
Punainen hämäränäön säilyttävä jatkuva valo (kantama 5 m 100 h ajan), ja käyttäjän havaittavuutta parantava punainen vilkku (havaittavissa 400 m päästä 400 h ajan). 
 
Toimii kolmella AAA paristolla (sis.). Ilmoittaa paristojen vaihtotarpeesta etukäteen. Painonappikytkin, jota on helppo käyttää myös käsineet kädessä. Kytkimen elektronisen lukituksen ansiosta valaisin ei mene tarkoituksettomasti päälle (esim. taskussa tai repussa). Elastinen, levenevä, säädettävä ja konepesun kestävä Petzl Long Life tekstiilotsapanta. Kontaktipinnat ruostumatonta terästä. Paristokotelo helposti avattavissa paristojen vaihtoa varten. Voidaan käyttää myös NiMh akuilla tai litiumparistoilla. Paino: 85g (sis.paristot). Vesitiiviys: IPX4 Roiskeveden kestävä. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. CE. Valmistusmaa Ranska. 
 
Lisävarusteet: Kypäräkiinnikesarja (esim. työkypäriin, kiipeilykypäriin ja pyöräilykypäriin): E04405. Poche kuljetuskotelo, jolla valaisin voidaan kuljettaa paikassa josta se on helposti otettavissa käyttöön: E93990.
 
Ks. lisävaruste valikko
tech
Toimituskulut
tech
Mallibanneri