Petzl MYO otsavalaisin LED

Etusivu > Valaisimet > Otsalamput > Petzl Active sarja

Petzl MYO otsavalaisin LED
Petzl MYO otsavalaisin LED
Petzl MYO otsavalaisin LED
Toimitusaika alk.
1-14 pv
Toimituskulut alk.
89,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
109,90 €
kpl
Uudistynyt MYO RXP, jonka nimi on nyt pelkästään MYO. 
Valovoimaisin paristokäyttöinen Petzl. Erittäin suorituskykyinen LED otsavalaisin CONSTANT LIGHTING –vakiovoimakkuusteknologialla ja huippulaatuisilla pitkän kantaman kapealla ja lyhyen kantaman leveällä valokeilalla. Tuottaa Boost napilla 370 lumenin valovirran. Toimii tavallisilla AA sormiparistoilla. Soveltuu monipuoliseen aktiiviseen käyttöön. Käyttäjä voi itse ohjelmoida valaisimen helposti virtanapista käyttötarpeen mukaan (esim. juoksija voi ohjelmoida huippuvoimakkuuden ja trekkaaja pidemmän paloajan ensisijaiseksi toiminnoksi). 10 valotasoa ja ohjelmoitava vilkkuvalo: nopea, hidas tai S.O.S .  
 
Laajakulmalinssi valon eteen käännettynä tarjoaa leveän ja tasainen valokentän kattaen koko katselualueen lähietäisyydelle. Katsottaessa kauas tai kuljettaessa nopeasti voidaan linssi kääntää nopeasti pois LEDin edestä, jolloin saadaan kapea kohdistettu voimakas valo. Linssin käsittely onnistuu myös käsineet kädessä. 
 
Boost-toiminto: Painettaessa Boost-nappia LED palaa maksimivalovirralla (max 60 sekunnin ajan) toimien esim. hakuvalona.  
Paristojen varaustilanäyttö, jonka ansiosta tiedät paljonko on käyttöaikaa jäljellä. 
 
Suorituskyky tehdasasetuksilla: 
Boost: Hetkellinen valovirta 370 lumenia, kantama 122 m 60 sek ajan. 
STANDARD LIGHTING-tila: Valovirta 280 lumenia, kantama 105 m. Kokonaispaloaika 50 h. 
CONSTANT LIGHTING-vakiovoimakkuustila (suorituskyvyt, joille valaisin takaa ilmoitetut paloajat, ja joiden jälkeen on käytässä vielä 3 lumenin varavirtatila 50 h ajan):  
Optimum: Vakiovalovirta 110 lumenia, kantama 65 m 5 h ajan. 
Economy: Vakiovalovirta 60 lumenia, kantama 50 m 13 h ajan. 
Tasot ohjelmoitavissa omien tarpeiden mukaan. Ohjelmointialue 21 lm-280 lm.  
 
Kokonaispaino: 175 g (sisältäen paristot). 3 x AA alkali sormiparistot sisältyvät toimitukseen. Voidaan käyttää myös ladattavilla AA akuilla tai litiumparistoilla kun halutaan maksimoida suorituskyky kylmissä olosuhteissa. Valmistusmaa Ranska. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. 
 
Varaosat ja lisävarusteet:  
- Petzl kypäräkiinnityskoukut kaiken merkkisiin sport- ja työkypäriin (E04405) 
tech
Toimituskulut
tech
Mallibanneri