Light My Fire kokoontaittuva juomapullo setti lime-sininen

Etusivu > Ruokailu ja vesihuolto > Juomapullot > Kokoontaittuvat

Light My Fire kokoontaittuva juomapullo setti lime-sininen
Light My Fire kokoontaittuva juomapullo setti lime-sininen
Light My Fire kokoontaittuva juomapullo setti lime-sininen
Toimitusaika alk.
1-14 pv
Toimituskulut alk.
27,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl
Käytännöllinen setti, jossa kokoon taittuva juomapullo nesteen kuljettamiseen ja kaksi kokoon taittuvaa juomakuppia nesteen nauttimiseen. Vedä auki juomisen ja juoman kuljettamisen ajaksi ja paina kasaan kuljetuksen ja säilyttämisen ajaksi. Toimii niin luonnossa kuin kaupunkiloissakin. Kokonaispaino vain 256 g. 
 
Pack-Up-Bottle juomapullon tuotetiedot: 
Pehmeä ripustuslenkki tekee mukana kuljettamisesta mielekästä ja mahdollistaa esim. reppuun kiinnittämisen. Irrotettuna yläkehystä voidaan käyttää erillisenä lisä juomakuppina. Purettavissa kolmeen osaan. Universal -kierre, johon sopii useimmat vedenpuhdistajat ja muut lisävarusteet. Tilavuus 7,0 dl. Koko 250mm x 90mm x 90mm. Paino 202g.  
 
Pack-Up-Cup juomakuppien tuotetiedot: 
Juomakansi, jonka ansiosta neste pysyy pidempään lämpimänä, ei läiky ja on turvallinen sekä suojaa juomaa myös hyönteisiltä ja roskilta. Tilavuus 2,6 dl. Koko 100 mm x 75 mm x 75 mm. Paino 54 g. Mahtuu myös Light My Fire Lunch Kit ja Meal Kit 2.0. -astiasarjojen sisään.  
 
Yhteiset ominaisuudet: 
Soveltuu myös kuumille nesteille. Kannet kiinnitetty yläosaan katoamisen estämiseksi. Helppo puhdistaa ja vie kasaan taitettuna erittäin vähän tilaa. Kaikissa sisällä mitta-asteikko. Yläosat kovia, alaosat hyvän otteen tarjoavaa, pehmeää ja liukumatonta materiaalia. Valmistettu Ruotsissa 0-päästötehtaassa kierrätettävistä materiaaleista, jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja ja jotka eivät ime itseensä hajuja tai makuja: BPA-vapaa PP ja TPE. Konepesun ja mikroaaltouunin kestäviä. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.
tech
Toimituskulut
tech
Mallibanneri