Comet Multi 13 puhuva kielenkääntäjä

Etusivu > Kartat ja matkaoppaat > Kielenkääntäjä

Comet Multi 13 puhuva kielenkääntäjä
EAN
6926954206623
Toimituskulut alk.
Toimitusaika alk.
1-14 pv
159,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
189,00 €
kpl

Monipuolinen puhuva Comet kielenkäännin on ihanteellinen elektronisen kielenkäännön, keskustelujen ja itseopiskelun apuväline kaikille, jotka matkustavat työasioissa tai lomaillen.
Tai jotka muutoin haluavat harrastaa kieliä. Cometin uusi kääntämisen teknologia (CITE – Intelligent Text Translation Engine) yhdistettynä laitteen laajaan sanastoon mahdollistaa jopa täydellisten lauseiden kääntämisen.

Laitteessa on 13 kieltä ja kääntäminen voi tapahtua minkä kahden kielen välillä tahansa. Voit kirjoittaa sanoja, sanontoja tai pidempiä tekstejä ja saada ymmärrettävän käännöksen helposti. Laite toimii täysin itsenäisesti ja voit käyttää sitä missä ja milloin vaan – et tarvitse Internet yhteyttä. Näytön taustavalo mahdollistaa käytön myös vähäisessä valaistuksessa. Valmiit eri aihealueisiin jaotellut sanonnat  tekevät tästä laitteesta erittäin hyödyllisen apuvälineen ulkomaanmatkoille. Et jää pulaan missään tilanteessa!

SUOMI-RUOTSI-ENGLANTI-SAKSA-RANSKA-ESPANJA-ITALIA-TURKKI-VENÄJÄ-VIRO-THAI-KIINA-JAPANI
  

Voit kuunnella sanoja ja sanontoja lausuttuina oikean syntyperäisen henkilön puhumana. Voit opiskella kieliä ja harjoitella sanojen ja lauseiden ääntämistä interaktiivisilla harjoituksilla. Voit ensin kuunnella sanan ja lauseen puhuttuna ja äänittää oman lausumisesi ja verrata sitä alkuperäiseen.

Englanninkielisistä sanoista löydät syvällisempää tietoa katsomalla sen lisäselitykset laiteessa olevasta Oxford American Dictionarysta. Samalla voit katsoa esimerkkejä sanan käytöstä ja sen synonyymejä sekä taivutusmuotoja ja kuunnella sanoja puhuttuina.

Voit myös itse lisätä laitteeseen sanoja ja niiden käännöksiä. Multissa on myös laskin ja erilaisia yksikkömuuntimia, joiden avulla näet helposti valuuttakurssit ja vaatekoot sekä muunnat tuumat senteiksi tai fahrenheitit celsiuksiksi. Laitteessa on myös helppokäyttöinen muistiotoiminto kirjoitetulle tai puhutulle tekstille sekä pelejä kuten Sudoku ajanvietteeksi.

Travel smart!

Kääntää kaikista kielistä kaikkiin kieliin
Sanontoja kolmeltakymmeneltä pääaihealueelta
Sanojen ja sanontojen lausunta joko syntyperäisen henkilön puhumana tai synteettisellä äänellä
Sanojen ja sanontojen lausunnan interaktiivinen harjoittelu
Englanninkielen opiskelu: verbien, substantiivien ja adjektiivien taivutus, synonyymit, epäsäännölliset verbit, englannin ääntäminen, englannin oppitunnit eri aihealueilta lausuntaharjoituksineen, pelimuotoiset englannin harjoitustestit
Verbien ja substantiivien taivutukset
Valuuttalaskin
Yleismuunnin eri yksiköiden kuten vaatekokojen, lämpötilan, pituuksien yms. muuntamiseksi
Muistiotoiminto
Käyttäjän sanasto, johon voidaan kirjata lisää termejä ja käännöksiä
Puheen äänitys omiksi muistioiksi
Pelit: Sudoku, matopeli, puzzle
Laskin
Valikkokieli valittavissa
Näppäinääni säädettävissä
Näytön zoomaus
Kookas 9-rivinen LCD-näyttö
Automaattinen virrankatkaisu
Pikakäyttöopas painettuna suomeksi ja ruotsiksi
Käyttöopas laitteen sisällä suomeksi ja englanniksi
Micro-SD korttipaikka (kortti ei sisälly pakkaukseen)
USB-liitäntä
Mitat 130 x 80 x 20 mm
Paino n. 200 g
Paristot 2 x AAA (pakkauksen mukana)
Korvakuulokeliitäntä - korvakuulokkeet pakkauksen mukana
2 vuoden takuu

tech

Katso myös

Eagle Creek Pack-It Specter Compression Half Cube kompressiopakkauspussi, pienempi koko, useita värejä

Tila: 3 L
Expanded: 6 L

Dimensions: 25 x 18 x 3 cm
Expanded: 25 x 18 x 10 cm

23,90 €
Eagle Creek Pack-It Specter Compression Half Cube kompressiopakkauspussi, pienempi koko, useita värejä
RePack-pakkaus

RePack on uudelleenkäytettävä pakkaus, jonka voit palauttaa helposti kirjelaatikkoon. Palkinnoksi saat 10% alennuslahjakortin seuraavaa ostosta varten.

RePack on roskaton ja kestävä vaihtoehto kertakäyttöpakkauksille. Toimi näin: Valitse RePack ostoskorissa. Vastaanotettuasi tilauksesi taittele pakkaus litteäksi ja palauta lähimpään kirjetaatikkoon. Palautus toimii kaikkialla maailmassa! Kun RePack on vastaanotettu, saat lahjakortin sähköpostiisi. Voit käyttää alennuksen missä tahansa RePackia käyttävässä verkkokaupassa. Pakkaus käytetään uudelleen. Ja uudelleen. #RePacking-verkkokauppojen joukko kasvaa jatkuvasti. Tutustu niihin tästä.

3,50 €
Toimituskulut
tech
Mallibanneri
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com