Nuuksio Luukki kestokartta, 1:20 000, 2011

Etusivu > Kartat ja matkaoppaat > Ulkoilukartat

Nuuksio Luukki kestokartta, 1:20 000, 2011
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
36,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Kestokarttatuloste Nuuksion järviylängöstä!

Karttakeskuksen kustantamat ulkoilukartat on saatavilla nyt myös vettä, pakkasta ja kulutusta kestävinä Kestokarttoina. Kestokartat tulostetaan banner-tyyppiselle muoville, joka muistuttaa kernikangasliinoista tuttua muovikangasta. Kestokartat toimitetaan suorina karttoina ilman karttataittoja.

Perinteisinä painettuina karttoina kaksipuoleisella painatuksella myytävät ulkoilukartat on tilattavissa Kestokarttoina ainoastaan yksipuoleisina tulosteina.

F200220

Ulkoilukartta Nuuksio-Luukki kattaa Nuuksion kansallispuiston sekä kuntien ylläpitämät ulkoilualueet Nuuksion järviylängöllä. Yhdelle puolelle painetun kartan mittakaava on 1:20 000 (1 cm kartalla = 200 m maastossa).

Kartalla näkyy suosittu Nuuksion kansallispuisto kokonaisuudessaan. Lisäksi mukana ovat Helsingin kaupungin ylläpitämät Karjakaivon, Luukin, Pirttimäen, Salmen ja Vaakkoin ulkoilualueet ympäristöineen. Espoon kaupungin ulkoilualueista mukana ovat Oittaa ja Kattilajärvi. Ulkoilureiteistä kartalle on merkitty mm. Reitti 2000, Nuuksion kansallispuiston luontopolut, Pohjois-Espoon ratsastusreitit sekä alueen latuverkosto.

Kartan pohjana on Maanmittauslaitoksen maastokartta, jonka päälle on merkitty runsaasti retkeilijöitä ja matkailijoita palvelevaa tietoa, kuten erilaiset reitit välimatkoineen, keittokatokset, tulentekopaikat, laavut, uimapaikat sekä pysäköintialueet.

Kartta soveltuu GPS-paikantimen kanssa käytettäväksi ja sen reunukseen on painettu tiedot erannosta ja kartan koordinaattijärjestelmästä (YKJ). Kartalla on myös ETRS-TM35FIN-koordinaattiruudusto.

tech
Toimituskulut
tech
Mallibanneri