Tuotteet

Muut palvelut

Toimituskulut

Nokian Finnwald kumisaappaat, oliivi

Etusivu > Pukeutuminen > Kumisaappaat, Kahluusaappaat > Erä ja metsästys

Nokian Finnwald kumisaappaat, oliivi
Nokian Finnwald kumisaappaat, oliivi
Nokian Finnwald kumisaappaat, oliivi
Toimituskulut alk.
Toimitusaika alk.
1-14 pv
79,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
89,00 €
kpl

Laajalestinen saapas eräretkeilyn, metsästyksen ja kalastuksen harrastajille. Väljässä saappaassa ilma kiertää ja pitää jalan lämpimänä. Teräksinen lenkkirauta parantaa käveltävyyttä.

Suurenna saappaiden alla oleva kuva klikkaamalla sitä.

Nokian Jalkineet ovat markkinoiden parhaita kumisaappaita. Jokainen saapas on kovaan käyttöön suunniteltu jalkine, jossa yhdistyy suomalainen huippusuunnittelu ja yli sadan vuoden kokemus. Mallistosta löydät sekä kumisaappaat kesäkäyttöön että lämpimät talvikengät.

- Kiristysremmi - Nopeasti kuivuva trikoovuori - Kantavahvike - Iskuja vaimentava korkorakenne - Kiertojäykkä välipohja - Teräksinen lenkkirauta - Sivuvahvike - Kärkivahvike - Nastoitettava pohja - Suomalaiseen jalkaan istuva lesti

tech

Katso myös

50
RePack-pakkaus

RePack on uudelleenkäytettävä pakkaus, jonka voit palauttaa helposti kirjelaatikkoon. Palkinnoksi saat 10% alennuslahjakortin seuraavaa ostosta varten.

RePack on roskaton ja kestävä vaihtoehto kertakäyttöpakkauksille. Toimi näin: Valitse RePack ostoskorissa. Vastaanotettuasi tilauksesi taittele pakkaus litteäksi ja palauta lähimpään kirjetaatikkoon. Palautus toimii kaikkialla maailmassa! Kun RePack on vastaanotettu, saat lahjakortin sähköpostiisi. Voit käyttää alennuksen missä tahansa RePackia käyttävässä verkkokaupassa. Pakkaus käytetään uudelleen. Ja uudelleen. #RePacking-verkkokauppojen joukko kasvaa jatkuvasti. Tutustu niihin tästä.

3,50 €
TARJOUS!
Nokian Kontio Classic kumisaappaat musta
Lisätiedot 
59,00 €
norm.
69,00 €
WeCamp LED myrskylyhty

LED myrskylyhty, himmennettävä

11,90 €
TARJOUS!
Fjord Nansen
Fjord Nansen Tordis II.2, kahden hengen teltta

Laadukas ja erittäin kevyt teltta kahdelle. Valmiiksi kiinnitetty sisäteltta pitää sisäosan sateellakin pystytettäessä kuivana. Sisäänkäynnit molemmilla puolilla helpottaa telttaan kulkua. Etukuistin alla tilaa varusteille. Nopea kasata ja purkaa. Paino 2,7Kg, Koko pakattuna 45x20cm. Sisäteltan korkeus 105cm. vesipilariarvo 5000mm. Telttakepit dural alumiinia.

219,00 €
norm.
239,00 €
Petzl Tactikka+RGB LED otsavalaisin desert
Lisätiedot 
59,90 €
norm.
67,90 €
Toimituskulut
tech
Mallibanneri