Kurvisen perheen liikennekirja

Etusivu > Kartat ja matkaoppaat > Lapset ja matkustus

Kurvisen perheen liikennekirja
Toimituskulut alk.
Toimitusaika alk.
1-14 pv
20,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Millainen on paras pulkkamäki tai naapureiden nappulaliigan jalkapalloareena? Miten turvallinen pyöräily eroaa holtittoman pyörävarkaan toilailuista? Kurvisen perheen liikennekirja on Karttakeskuksen ja Liikenneturvan yhteistyössä tuottama reipas opas turvalliseen liikennekäyttäytymiseen.

Kurvisen perhe seikkailee suomalaisessa pikkukaupungissa ja kohtaa eri vuodenaikoina liikennetilanteita kävellen, pyörällä, autolla ja linja-autolla. Tarinan varjolla, kuvissa ja huomiokylteissä käydään läpi kaikki turvallisen liikkumisen perusperiaatteet. Huomiota kiinnitetään muun muassa leikki- ja mäenlaskupaikkoihin, tien ylittämiseen kävellen ja pyörällä sekä heijastimen ja kypärän käyttöön. Mukana on myös asiatietoa vanhemmille: perustietoa lapsista liikenteessä, turvaistuinluokista, heijastinmerkinnöistä ja pyörän turvalaitteista.

Värikkäästi kuvitettu Kurvisen perheen 36-sivuinen liikennekirja on katselu- ja lukuteos 5?8-vuotiaille. Asiatietojen ja kuvituksen oikeellisuudesta vastaa Liikenneturva. Kurvisen perheen liikennekirja haastaa koko perheen harjoittelemaan turvallista liikkumista. Kooltaan kirja on 19,5 x 26 cm.

80990

tech
Toimituskulut
tech
Mallibanneri
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com