Lowepro Lens Case 9x9cm Musta

Etusivu > Kamerat ja kiikarit > Kameralaukut > Lowepro pussit/kotelot

Lowepro Lens Case 9x9cm Musta
Lowepro Lens Case 9x9cm Musta
Lowepro Lens Case 9x9cm Musta
Toimitusaika alk.
1-14 pv
Toimituskulut alk.
30,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl
Satojen, jopa tuhansien eurojen arvoisten objektiivien kanssa ei voi koskaan olla liian varovainen. Hyvän suojan objektiiveillesi tarjoaa Lowepro Lens Case -suojakotelot, jotka ovat erityisesti suunniteltu objektiivien mukana kuljettamiseen haastavissakin olosuhteissa. Suojakotelot suojaavat tehokkaasti, niin kosteutta kuin kaikenlaista likaakin vastaan. Tuplavetoketjut tekevät suojakotelon käytöstä helppoa ja nopeaa. Kun objektiivi on käytössä, niin sen suojatulppaa ja linssisuojusta voidaan kätevästi säilyttää suojakotelon kannen alla olevassa verkkotaskussa.
 
Suojakoteloiden ilmoitetut mitat kertovat aina kotelon sisämitan, eli esim. 11 X11CM -suojakoteloon mahtuu objektiivi, joka on pituudeltaan ja halkaisijaltaan max. 11cm.
 
Suojakotelo voidaan kiinnittää joko vyölle tai sitä voidaan kantaa olalla tai kädessä. Vyöllä kantamista varten vyötä ei tarvitse irrottaa, sillä vyölenkin kätevä tarrakiinnitys mahdollistaa sen nopean kiinnityksen ja irrotuksen vyöhön.
 
Sisämitat: 9.0 X 9.0 X 9.0 cm
    
Ulkomitat: 12.0 X 11.0 X 12.0 cm
You invest hundreds (even thousands) of dollars in lenses. Carry them in premium Lens Cases from Lowepro, specially designed to protect those investments.
 
Purpose-built, one-piece foam padding construction protects specific lens size and shape from top to bottom and side to side; sturdy, let lightweight
OverLap Zipper™ protects lens from dust, sand and moisture
SlipLock™ attachment tab secures case to a Lowepro bag or other item with loop or strap
Mesh lens cap pocket provides a convenient place to store lens cap on inside lid
tech
Toimituskulut
tech
Mallibanneri