Lowepro Flipside Sport 20L AW Oranssi

Etusivu > Kamerat ja kiikarit > Kameralaukut ja säilytys > Lowepro reput

Lowepro Flipside Sport 20L AW Oranssi
Lowepro Flipside Sport 20L AW Oranssi
Lowepro Flipside Sport 20L AW Oranssi
Toimituskulut
Toimitusaika alk.
1-14 pv
225,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl
Loweprolta uusi päiväretkireppu
 
 
Lowepro tuo markkinoille uuden innovatiivisen kamerarepun. Flipside Sport AW –kamerareppua tulee markkinoille kolmessa eri koossa ja siinä on useita mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten aukaisu selkäpuolelta, irrotettava kameraosasto sekä sääsuoja. Ominaisuudet on kehitetty nimenomaan maksimaalisen käytettävyyden näkökulmasta.
 
Kompakti koko ja repun matala profiili mahdollistavat käytön myös aktiivisessa menossa kuten pyöräilyssa ja hiihdossa.
 
Repun ainulaatuinen selkäpuolella sijaitseva aukaisujärjestelmä mahdollistaa tarvittaessa erittäinkin nopean pääsyn sekä kameraan, että tarvikkeisiin. Reppua ei tarvitse laskea maahan kameran ottamiseksi, vaan se voidaan pyöräyttää nopeasti kantajan etupuolelle ja näin ottaa kamera nopeasti kuvausvalmiuteen. Lisäksi etupuolella kamerareppu toimii myös tukena kuvaajalle. Selkäpuolella sijaitseva vetoketju pitää myös arvokkaat kuvausvälineet hyvässä suojassa ulkopuolisilta.
 
Yksi repun hienoista ominaisuuksista on irrotettava kameraosasto, jolloin reppua ja kameraosastoa voidaan molempia käyttää erikseen. Lisäksi repussa on tasku yhden litran kokoiselle juomapullolle (pullo ei sisälly hintaan) ja tukevat kiinnikkeet kamerajalustalle.
 
Lisäksi repusta löytyy pidikkeet vaellussauvoille tai jäähakulle, sisäinen tasku vetoketjulla, monipuoliset kantojärjestelmän säätömahdollisuudet ja Lowepron oma AW Cover –suoja vettä ja likaa vastaan. Repun materiaalina on joustava ja kulutuksenkestävä 210D-kolminkertainen PU-nylon.    
 
Flipside Sport 20L AW –kamerareppuun sopii ProDSLR varustettuna 300mm f/2.8 objektiivilla, Extra ProDSLR runko akkukahvalla,
2 lisäobjektiivia ja salama. Lisäksi mukaan mahtuu tabletti tai pieni kannettava, jalusta, 1.5l juomaa, kaapelit, muistikortit ja muita kuvaustarvikkeita.
 
Flipside Sport AW –kamerareppua on saatavilla kahdessa eri värissä: oranssi ja sininen, molemmat vaaleanharmailla detaljeilla.
 
Mitat ja paino
Flipside Sport 20L AW
Sisämitat (kameraosasto): 25 x 15 x 39,5 cm
Paino: 1,6 kg.

Get on-the-go access with a lightweight and technical camera daypack that fits pro-sized gear. The Flipside Sport 20L AW is built for photographers in pursuit of active adventures.

 • Lightweight photo daypack with a sleek and low-profile shape provides a minimalist and technical carrying option for outdoor and action sports photographers who carry pro-sized gear
 • Body-side access design offers quick access to gear when pack is rotated to front and added security while wearing
 • Removable, adjustable camera compartment with storm-flap closure provides a customizable space for gear; offers water-resistant protection while accessing gear; may be removed to convert to fully functional daypack
 • Perforated, breathable padding with air channels offers comfort and moisture wicking at back and shoulders
 • Ultra-secure tripod attachment system provides secure attachment for a tripod or monopod at side of pack
 • Hydration-ready pocket offers easy-access to a 1.5 liter hydration reservoir (not included)
 • Trekking pole (or ice axe) attachments points provide an easy and secure system for expanding carrying capacity
 • Patented, built-in All Weather AW Cover™ protects gear from rain, snow, dust and sand
 • Multiple adjustment points allow for a custom and comfortable fit at shoulders, sternum and waist
 • Back panel zippered pocket offers storage for small accessories and personal items
 • Lightweight, resilient and high-performance fabrics constructed of 210D triple-ripstop nylon with PU coating for improved durability
tech
Toimituskulut
tech
Mallibanneri