Craghoppers NosiLife matkasukka parka Green

Etusivu > Hygienia ja terveys > Hyönteissuojatut vaatteet > Miehille

Craghoppers NosiLife matkasukka parka Green
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.

Valitse koko

19,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

NosiLife matkasukka - NosiLife Travel Socks

Istuva sukka jossa muotoiltu kanta- ja varvasosio. Sukka suojaa hyönteisten pistoilta.

Hyönteissuojattu
Nilkka pituus
Kaksi kokoa 6-8 tai 9-12

Nosilife hyönteissuojakäsittely on kankaan kuidussa. Jokainen kuitu käsitellään NosiLifellä ennen kuin siitä tehdään tuote. Hyönteiskarkote sisältää permetriiniä, joka kuuluu synteettisiin pyretroidi-kemikaaleihin ja mikrobeja tuhoava vaikutus tulee biosidistä. Tämän vuoksi Nosilife saattaa aiheuttaa herkälle ihoärsytystä.

NosiLife vaikuttaa hyönteisiin kuten esim. hyttysiin, sääskiin tai mäkäräisiin niin, että kun ne koskettavat kangasta, ne lähtevät pois.

NosiLife kestää vaatekappaleen elinkaaren ajan ja on höyhenenkevyt. Tuotteet on testattu puolueettomassa laboratoriossa ja todistettu että suoja kestää tuotteen eliniän (London School of Tropical Medicine)

Nosilife vaatteet on todistettu vähentävän 90% hyönteisten pistoksista ja puremista. Nosilife-vaatteet suojaavat myös tehokkaasti hyönteisten levittämiltä taudeilta. Huomaa, että vaikka NosiLife on tehokas tuote, jotkut ovat muita alttiimpia puremille ja pistoksille, joten tuotteen vaikutukset saattavat vaihdella yksilöittäin.

Craghoppers noudattaa Euroopan biosidi asetuksia ja säädöksiä permetriinin käytössä  ja tuotteet ovat PFC-vapaita.   

travel sock, complete with permanent insect-protective action, now available as a single pair of socks in single colours. Our travel socks are lightweight with cushioned heel and toes for day-long comfort. Easy care for easy wear day after day.

 

  • NosiLife
  • Anti-Bacterial
  • Lightweight
  • Double cuff
  • Cushioned Toe & Heel
  • 40g Per pair
  • 59% Cotton / 25% Polyamide / 15% Polyester, 1% Elastane

 

tech
tech
Mallibanneri