Petzl Pixa 3R ATEX LED ladattava otsavalaisin V2

Etusivu > Valaisimet > Otsalamput > Petzl Led ATEX vesitiiviit

Petzl Pixa 3R ATEX LED ladattava otsavalaisin V2
Tuotekoodi
VA-E78CHR 2
Toimitusaika alk.
1-14 pv
Toimituskulut alk.
143,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
169,00 €
kpl

UUTUUS. 
Ladattava, kevyt ja monikeilainen ATEX LED valaisin CONSTANT LIGHTING vakiovoimakkuusteknologialla ammattilaisille, jotka käyttävät valaisinta paljon. Säästää hankintahintansa nopeasti takaisin säästyneinä paristokuluina. Kolme erilaisiin käyttötarkoituksiin suunniteltua optisesti korkealuokkaista valokeilaa: Käsillä tekemiseen, kävelemiseen ja kauas katsomiseen. Ohjelmoitavissa suoraan virtakytkimestä priorisoimaan suurta valon voimakkuutta tai pitkää paloaikaa. Ahkerassa käytössä säästää hankintahintansa nopeasti takaisin säästyneinä käyttökuluina. Tarpeesta riippuen Pixa valaisinta voi käyttää päähän asetettuna otsavalaisimena, kypärään kiinnitettynä kypärävalaisimena tai alustalle asetettuna kohdevalona. Valo pysyy yhtä kirkkaana ja tasaisena koko työskentelyn ajan, eikä valo himmene heikentäen työtehoa.  
 
Valaisimen runkoa voi kääntää hyvin laajalla kulmalla ja suunnata tarpeen mukaan. Kun valaisimen kääntää varastointiasentoon, on linssi suojassa ja virtakytkin lukittuu, jolloin valaisin ei voi mennä vahingossa päälle. Suurikokoinen valintakytkin helpottaa valaisimen käsittelyä hanskat kädessä ja mahdollistaa helpon sytyttämisen, ohjelmoinnin, valoasetuksen valinnan ja sammuttamisen. Miellyttävä, säädettävä ja konepesun kestävä otsapanta.  
 
Pixa on erittäin lujarakenteinen: Kestää putoamisen 2 metristä, kestää myös iskuja ja ruhjoutumista (80kg). Suunniteltu kestämään mm. säilyttäminen työkalupakissa ja yli käveleminen. Vesitiivis -1m ja pölytiivis (IP67). Kestää useimpia kemikaaleja. Täyttää ATEX standardin Ex II 3 GD - Ex ic IIB T4 Gc - Ex ic IIIC T135C Dc vaatimukset. Voidaan käyttää tiloissa, joissa on kaasua (zone 2) ja tiloissa joissa on pölyä (zone 22) kun syttymispiste on 135°C tai suurempi.  
Toimitukseen kuuluu: Valaisin, otsapanta, kypäräkiinnityslevy, akku 930 mAh ja 3 h pikalatausteline USB johdolla sekä EU 220V & US 110V verkkolaitteella. Paino akun kanssa vain 145 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu: Valaisin 3 vuotta, akku 1 vuosi. CE. ANSI/NEMA FL1. 
 
Tekniset tiedot:  
Toimii li-poly akulla. Vakiovoimakkuus 3 h-11 h 30 min ajan 90 m – 15 m kantamalla ja 90 – 20 lumenin valovirralla riippuen asetuksista. Ilmoitetun vakiovoimakkuuden jälkeen on vielä käyttökelpoista valoa jäljellä varavirtatilassa vähintään 1 h 30 min 10 lumenin valovirralla. Varoittaa akun tyhjenemisestä etukäteen.  
 
Lisävarusteet ja varaosat: 
- PixAdapt -kypäräkiinnityslevy liimattava (Petzl E78005), joka mahdollistaa valaisimen käytön samanaikaisesti esim. Petzl Vizir silmien- ja kasvojensuojainten kanssa 
- Pixa 3R vara-akku li-poly (E78003) 
- Autolaturi 12V tup.syt USB liittimellä (E93111) 
- Rubber Pixa -kuminen otsapanta, mahdollistaa valaisimen kiinnittämisen lähes kaikkiin markkinoilla oleviin kypäriin ja valaisimen sijoittamisen Petzl kypärissä niin ylös että Vizir tai Vizir Shadow silmiensuojain mahtuu aukeamaan (E78002) 
- Poche Pixa -vyökotelo (E78001) 
- Pixa varaotsapanta+pikakiinnityslevy kadonneen, likaantuneen tai vaurioituneen tilalle (E78900 2) 
- Pixa kypäräkiinnityslevy (E78901) kadonneen tilalle 

tech

Katso myös

Vaude nevis 30 Vihreä
front loader for easy and organised access - zip pocket in the lid - front compartment for shovel and probe - side ski attachment - gear attachment - front attachment points... 
120,00 €
Vaude Gomera 18 Pinkki
zip pocket in the lid - gear loops - side mesh pockets - padded hip wings - softly padded, anatomical shoulder straps - sternum strap with whistle - opening for hydration... 
65,00 €
Toimituskulut
tech
Mallibanneri