Ledlenser H6 otsalamppu

Etusivu > Valaisimet > Otsalamput > Ledlenser otsalamput

Ledlenser H6 otsalamppu
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
59,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl
H6-valaisimessa valokeilaa voidaan säätää portaattomasti lähelle ja kauas. Tietysti valon voimakkuus että valaisukulma ovat säädettävissä helposti, oikealla säädöllä estetään häikäisy. Ledlenser H6 -mallin 200 lumenia riittävät hyvin haastavaankin harrastamiseen ja työskentelyyn.
 
200 lumenia
3 kpl AAA -paristo
paino 132 g
 
 
 
IPX4 ROISKEVESISUOJAUS
Valaisimen tai muun sähkölaitteen standardisoitu IP-luokka kertoo laitteen koteloinnin tiiviyden.
IPx4 tarkoittaa, että valaisimen on kestettävä kaikista suunnista tulevia vesiroiskeita. Laitetta ei tavallisesti tehdä vedenpitäväksi, mutta siihen asennetaan vedenpoistojärjestelmä, joka estää veden pääsyn sähköosiin ja varmistaa myös sen, että vesi virtaa pois valaisimesta. Kansainvälinen IEC 60529 IPx4 standardi.
AUTO FOCUS SYSTEM (AFS)
KEHITTYNYT KOHDISTUSJÄRJESTELMÄ
Heijastin + linssi = heijastinlinssijärjestelmä. Ledlenser on yhdistänyt valaisimissaan linssin ja heijastimen parhaat ominaisuudet. Voit tarkentaa AFS-tekniikalla varustetun Ledlenserin portaattomasti ympyränmuotoisesta lähivalosta tarkaksi kaukovaloksi.Tämä patentoitu heijastinlinssijärjestelmä on kehitetty maailman johtaviinvalontutkimuslaitoksiin kuuluvan müncheniläisen OEC:n (Opticsand Energy Consepts) kanssa.
 
SPEED FOCUS SYSTEM (SFS)
NOPEAA REAGOINTIA
Liu’utettava mekanismi, jossa kohdistus onnistuu nopeasti yhdellä kädellä valaisimen kärkeä liikuttamalla, eli ikään kuin pumppaamalla. Saat valokeilan yhdellä liikkeellä lähivalosta tarkaksi etsinvaloksi ja toisin päin.

 

tech
tech
Mallibanneri