Ledlenser H7R.2 otsalamppu

Etusivu > Valaisimet > Otsalamput > Ledlenser otsalamput

Ledlenser H7R.2 otsalamppu
Ledlenser H7R.2 otsalamppu
Ledlenser H7R.2 otsalamppu
Ledlenser H7R.2 otsalamppu
EAN
4029113739856
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
79,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
94,00 €
kpl
Uusi H7R.2 on ladattava versio H7.2:sta. Eri lajien harrastajat suosivat kätevää otsavalaisinta, samoin usean alan ammattilaiset. Portaattoman himmentimen avulla säädät valotehon näppärästi kuhunkin aktiviteettiin sopivaksi.
 
H7R.2-otsavalaisin on varustettu SLT-tekniikalla, joten siinä on käytettävissä erilaisia valo-ohjelmia ja -toimintoja. Otsavalaisimen etuosassa olevalla painikkeella voidaan sytyttää ja sammuttaa valo, säätää valotehoa sekä kytkeä päälle tehostustila ja muita toimintoja. Akkukotelossa valaisimen takana olevaa säätörengasta painamalla voidaan sytyttää punainen valo, jolloin takana tulevat näkevät missä liikut.
 
Voit säätää niin valotehoa, valaisukulmaa kuin valokeilaakin. Valaisimen mukana tulevat ladattava akku, mutta voit tarvittaessa käyttää myös AAA-paristoja. Säätöpyörässä on akkujen varaustason ilmaisin. Muista kätevä lisävaruste, autolaturi!
 
Valaisimen mukana toimitetaan akku (1 kpl) ja verkkolaturi.

 

200 lumenia
Li Ion -akku
paino 165 g
tech

Katso myös

Xtorm
Xtorm Evoke Solar Charger AM121, aurinkolaturi
Kuluttajamarkkinoiden laadukkain paneeliteknologia. AM121 Latautuu nopeasti tehokkaiden paneeliensa avulla Taittuu kestäväksi paketiksi jonka kuoret päällystetty kumilla. Sisäänrakennettu... 
99,90 €
Varastossa
Toimituskulut
tech
Mallibanneri