Camelbak Performance Bottle Hands Free

Etusivu > Ruokailu ja vesihuolto > Juomapullot > Muoviset Camelbak

Camelbak Performance Bottle Hands Free
Toimitusaika alk.
1-14 pv
Toimituskulut alk.
14,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Lyhyellä Hands Free -letkulla varustettu pehmeä juomapullo. Suunniteltu erityisesti lajeihin, jossa pulloa ei saa suoraan suun eteen tai sitä halutaan kuljettaa repun olkaviilekkeessä. Soveltuu esim. jääkiekkoon.  
 
Kannessa lukitustoiminto, jolla pullo voidaan sulkea täysin tiiviiksi kuljetusta varten ja avata juomista varten. Hands Free -suukappale ja pilli vaihdettavissa. Integroitu kiinnityslenkki joka tekee pullon kantamisesta helppoa karabiiniin kiinnitettynä (ei sis.) tai sormella kantaen. Kyljessä kirkas raita josta on helppo tarkistaa nesteen määrä, mahdollistaa myös omien sekoitusten tekemisen tarkasti.  
Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja: iskunkestävää TruTaste polypropyleenia, jonka erikoiskoostumuksen ansiosta maistat veden maun etkä pullon. Helppo puhdistaa käsin tai astiankonepesussa. Universal kierre: ainutlaatuinen korkki sopii moniin muihinkin pulloihin ja pullon kierteeseen sopii useimmat vedenpuhdistajat.  
Pullon korkeus 25 cm, Hands Free -adapterin pituus 17cm. Halkaisija 7,3 cm. Paino vain 102 g. Tilavuus 650 ml. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. 

tech
Toimituskulut
tech
Mallibanneri