Sipoonkorpi Pieni retkiopas 2011

Etusivu > Kartat ja matkaoppaat > Matkaoppaat > Suomi

Sipoonkorpi Pieni retkiopas 2011
Sipoonkorpi Pieni retkiopas 2011
Sipoonkorpi Pieni retkiopas 2011
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
13,90 €
sis. ALV 10,00 %
kpl

Opas upouuteen kansallispuistoon!

Joel Aholan kirjoittama ja kokoama Sipoonkorpi Pieni retkiopas on napakka ja innostava opaskartta päiväretkille Sipoonkorven kansallispuistoon ja sen ympäristöön. Retkiopas johdattaa ulkoilijan mielenkiintoisille ja yllättävillekin kohteille, joita 36. kansallispuistomme tarjoaa aivan pääkaupungin kupeessa.

F202440

Oppaan ulkoilukartta kattaa seudun retkeilyreitit ja latuverkoston mittakaavassa 1:25 000. Karttaan on merkitty 30 vierailukohdetta, jotka esitellään oppaassa tekstein ja kuvin. Reittien ja taukopaikkojen joukosta vierailija voi valita vaikkapa Ponun Perinnepostia luontopolun tai Kalkkiruukin laavun. Oppaan luontokohteet houkuttelevat vierailemaan seudun suurimmilla hiidenkirnuilla ja jylhimmillä jyrkänteillä sekä ryömimään kalkkiluolan uumeniin. Kulttuurikohteiden kattaus tarjoaa elämyksiä ja historiaa Palménin kyläkaupasta muinaishautoihin ja lasiruukin kuonakasoista kotiseutumuseoon. Jokaisesta kohteesta on annettu koordinaatit, joiden avulla voi suunnistaa perille gps-paikantimen opastamana. Pieni retkiopas on kestävälle kartongille painettu ja haitarille taitettu kaksipuolinen opas, josta voi helposti kääntää esiin tarvittavan osan.

Sipoonkorpi Pieni retkiopas kuluu Karttakeskuksen matkaoppaiden sarjaan yhdessä Pallastunturi Jerisjärvi Pieni retkiopas -tuotteen kanssa.

tech
Toimituskulut
tech
Mallibanneri